Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Shellac / Günlerden GalataSaray

Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
2.76

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,767
4,163
113
Bir sitede 0-1 skor ve bircok GS kazanir bahsin kazandı .Sağol sempatik takim

didierdrogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,882
1,373
113
Forumda etkinliklerden daha ödül alamadık en az 100 skor erkinligine girdim hep 1-1 2-1 0-0 dedim hiçbiri tutmadi bazen diyorum ki Allah'ın sevdiği kulu ben değilim bir insanın şansı hiç mi gülmez bari skorlardan alırım dedim olmadı neyse sağlık olsun

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,614
45,033
113
Ben Beşiktaşı severim dost.Delikanlı takım Beşiktaş en azından.Ufak bütçeyle ruhuyla oynayan ekip.İnşallah sizde binersiniz Feneve 😄
Fener Bize Rakıp olamaz Dost onların Sahasında 9 kısı kalicisiz 3-4 yenmısız onlarda bizi sahamızda yenerse Ozaman Denk oluruz ;)

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,707
14,879
113
muslera konusunda Haklısın Dost O olmasa 1-1 Biterdi Benım dusuncem cunku fener Cok Fasattı bugun
dostum aynı ofsayt pozısyonu ıkı hafta once gs macında flu pozısyon oldugu ıcın futbol kuralları der kı kararsız kalınırsa gol verılır .aynı sekılde gs ye golu vermıslerdı .lig en basdan çizilmıs zaten hıcbır takımı sampıyonluktan koparmamak nıyet bellı feenr yense 6 puana cıkacaktı fark lıgın kalıtesı tadı kalmıcaktı boyle eyyamcı ülkede futbol ızlemek utanc verıcı

Novasky

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,614
45,033
113
dostum aynı ofsayt pozısyonu ıkı hafta once gs macında flu pozısyon oldugu ıcın futbol kuralları der kı kararsız kalınırsa gol verılır .aynı sekılde gs ye golu vermıslerdı .lig en basdan çizilmıs zaten hıcbır takımı sampıyonluktan koparmamak nıyet bellı feenr yense 6 puana cıkacaktı fark lıgın kalıtesı tadı kalmıcaktı boyle eyyamcı ülkede futbol ızlemek utanc verıcı
Yani orasıda oyle ama Orada o golude Vermek Cesaret ister ama Pen konusunda kararsız kaldım Ali Cektimi Cekmedimi Farkedemedim De Var da gitmedi Enterasan olan oo git bak Verme Eyvallah da Ne bileyim Lig boku cıktı

didierdrogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,882
1,373
113
Kardeşim illaki konuşturacaksin serdar azının pozisyonunu vara gidip kırmızı verse 2-3 olacak mac sen hala btun herkesin ofsayt dediği posizyona ofsayt değil diyorsun

Novasky

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,614
45,033
113
Kardeşim illaki konuşturacaksin serdar azının pozisyonunu vara gidip kırmızı verse 2-3 olacak mac sen hala btun herkesin ofsayt dediği posizyona ofsayt değil diyorsun
Yok aynı pozisyonda Gs nın Golunu Vermıslerdi Buradada Verse kımse Birsey diyemezdi Dostum

didierdrogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,882
1,373
113
Yani orasıda oyle ama Orada o golude Vermek Cesaret ister ama Pen konusunda kararsız kaldım Ali Cektimi Cekmedimi Farkedemedim De Var da gitmedi Enterasan olan oo git bak Verme Eyvallah da Ne bileyim Lig boku cıktı
Son dakikaları izlemedim eğer penaltıysa vara csgirmadiysa yazıklar olsun ama Cüneyt görmediyse var csgirmadan gidemiyor diye biliyorum