- 13,418
- 8,911
- 113
Öyle biterse isyan edelim diye1-0 0-1 neden oynamadın
imparator fatih terim lay lay lay lay😀😀👍👍
Ben Bjklıyım berabere bitseydi iyiydi
Mac ertelendi DostTebrikler dost gercekten cok sevindim kazanmana @Shellac
Ben Beşiktaşı severim dost.Delikanlı takım Beşiktaş en azından.Ufak bütçeyle ruhuyla oynayan ekip.İnşallah sizde binersiniz Feneve 😄Ben Bjklıyım berabere bitseydi iyiydi
Fener Bize Rakıp olamaz Dost onların Sahasında 9 kısı kalicisiz 3-4 yenmısız onlarda bizi sahamızda yenerse Ozaman Denk oluruzBen Beşiktaşı severim dost.Delikanlı takım Beşiktaş en azından.Ufak bütçeyle ruhuyla oynayan ekip.İnşallah sizde binersiniz Feneve 😄
dostum aynı ofsayt pozısyonu ıkı hafta once gs macında flu pozısyon oldugu ıcın futbol kuralları der kı kararsız kalınırsa gol verılır .aynı sekılde gs ye golu vermıslerdı .lig en basdan çizilmıs zaten hıcbır takımı sampıyonluktan koparmamak nıyet bellı feenr yense 6 puana cıkacaktı fark lıgın kalıtesı tadı kalmıcaktı boyle eyyamcı ülkede futbol ızlemek utanc verıcımuslera konusunda Haklısın Dost O olmasa 1-1 Biterdi Benım dusuncem cunku fener Cok Fasattı bugun
Yani orasıda oyle ama Orada o golude Vermek Cesaret ister ama Pen konusunda kararsız kaldım Ali Cektimi Cekmedimi Farkedemedim De Var da gitmedi Enterasan olan oo git bak Verme Eyvallah da Ne bileyim Lig boku cıktıdostum aynı ofsayt pozısyonu ıkı hafta once gs macında flu pozısyon oldugu ıcın futbol kuralları der kı kararsız kalınırsa gol verılır .aynı sekılde gs ye golu vermıslerdı .lig en basdan çizilmıs zaten hıcbır takımı sampıyonluktan koparmamak nıyet bellı feenr yense 6 puana cıkacaktı fark lıgın kalıtesı tadı kalmıcaktı boyle eyyamcı ülkede futbol ızlemek utanc verıcı
Kardeşim illaki konuşturacaksin serdar azının pozisyonunu vara gidip kırmızı verse 2-3 olacak mac sen hala btun herkesin ofsayt dediği posizyona ofsayt değil diyorsundostum aynı ofsayt pozısyonu ıkı hafta once gs macında flu pozısyon oldugu ıcın futbol kuralları der kı kararsız kalınırsa gol verılır .aynı sekılde gs ye golu vermıslerdı .lig en basdan çizilmıs zaten hıcbır takımı sampıyonluktan koparmamak nıyet bellı feenr yense 6 puana cıkacaktı fark lıgın kalıtesı tadı kalmıcaktı boyle eyyamcı ülkede futbol ızlemek utanc verıcı
Yok aynı pozisyonda Gs nın Golunu Vermıslerdi Buradada Verse kımse Birsey diyemezdi DostumKardeşim illaki konuşturacaksin serdar azının pozisyonunu vara gidip kırmızı verse 2-3 olacak mac sen hala btun herkesin ofsayt dediği posizyona ofsayt değil diyorsun
Son dakikaları izlemedim eğer penaltıysa vara csgirmadiysa yazıklar olsun ama Cüneyt görmediyse var csgirmadan gidemiyor diye biliyorumYani orasıda oyle ama Orada o golude Vermek Cesaret ister ama Pen konusunda kararsız kaldım Ali Cektimi Cekmedimi Farkedemedim De Var da gitmedi Enterasan olan oo git bak Verme Eyvallah da Ne bileyim Lig boku cıktı