Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Shellac / Günlerden GalataSaray

Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
2.76

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,707
14,879
113
Yani orasıda oyle ama Orada o golude Vermek Cesaret ister ama Pen konusunda kararsız kaldım Ali Cektimi Cekmedimi Farkedemedim De Var da gitmedi Enterasan olan oo git bak Verme Eyvallah da Ne bileyim Lig boku cıktı
valla suan gs yenmıs cıdden umrumda bıle degıl dostum gercekten bak.gslileri tebrık ederım .ama hakkaten boyle lıg olmaz olsun boyle hakemlerın ta allah belasını versın .rezil bi lig baska bısey degıl

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,614
45,033
113
valla suan gs yenmıs cıdden umrumda bıle degıl dostum gercekten bak.gslileri tebrık ederım .ama hakkaten boyle lıg olmaz olsun boyle hakemlerın ta allah belasını versın .rezil bi lig baska bısey degıl
Rezil lig konusunda Tamamen katılıyorum Ali

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,707
14,879
113
Son dakikaları izlemedim eğer penaltıysa vara csgirmadiysa yazıklar olsun ama Cüneyt görmediyse var csgirmadan gidemiyor diye biliyorum
var dakı serefsız ızlemeye bıle cagırmadı donkun elı cissenın belınde cekıyor kabak gıbı bellı ama ıste senaryo çizilmiş bız burda hıc bırbırımızın kalbını kırmayalım boyle serefsızlıklerın oldugu ligde valla surda bırbırımızle tartısmaya bıle gerek yok

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,053
3,128
113
mesut ilk maçında yanlışlıkla sevinerek gerçek fenerbahçe’li oldu.
'Alıntı' :)

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,614
45,033
113
Dostum biri Hatay'da digeride hatalı olsun denmez golü hatırlamıyorum bizim lehimizede karar verildiyse oda yanlıştır
İste İnsanlarında kafasında Boyle bir soru olusuyor neden O golu verdın de Bu golu vermıyorsun aynı sekıl Cık acıklamasını Yap derler Adama bu gs olmus Fenere olmus mevzusu degil anlıyon mu

ezenginer

Basketçi ve Alt
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,826
9,266
113
Tebrik ederim kazancım daim olsun

didierdrogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,882
1,373
113
var dakı serefsız ızlemeye bıle cagırmadı donkun elı cissenın belınde cekıyor kabak gıbı bellı ama ıste senaryo çizilmiş bız burda hıc bırbırımızın kalbını kırmayalım boyle serefsızlıklerın oldugu ligde valla surda bırbırımızle tartısmaya bıle gerek yok
İnşallah ali denen hakemin düdüğü asılırlır

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Onu bunu geçinde Deveye çölde feneve kadıköyde ne hoş biniliyor yav 😄

didierdrogba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,882
1,373
113
İste İnsanlarında kafasında Boyle bir soru olusuyor neden O golu verdın de Bu golu vermıyorsun aynı sekıl Cık acıklamasını Yap derler Adama bu gs olmus Fenere olmus mevzusu degil anlıyon mu
Anlıyorum dostum bu ligde zaten belirli bir karar mekanizması yok o gün kim masada güçlüyse o kazaniyor

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,850
26,257
113
@İskorpit dost sizde yenin 48leyelim yukarıyı karışsın ortalık

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,053
3,128
113
Herkes kendi takımına yapılan haksızlıklardan sonra atıp tutuyor Anadolu takımları doğranırken kimsenin sesi çıkmıyor adalet konusunda samimi olamıyoruz malesef :)

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,707
14,879
113
işte gs nın golünü verıorsun flu pozısyon dıye aynı pozısyon acın bakın gecmıs haftaya .bu golü neden vermıosun sorarlar adama.ne dıyeyım valla böyle rezil lig anca bızım ulkede olur macdan cok hakem ve var ı konusuoz.avrupada boyle var mıs hakemmıs kavgası bıle olmuo