- 47,002
- 51,213
- 113
Tmm hadi gorusuruz uyu dost hedef tamamlanınca kaldırırız seni shell sana hedefe varırsa 500 verecekmiş yeterki konuya gelmesin dediBen katılmıyorum bu roll dost bi etiket atan yok
Tmm hadi gorusuruz uyu dost hedef tamamlanınca kaldırırız seni shell sana hedefe varırsa 500 verecekmiş yeterki konuya gelmesin dediBen katılmıyorum bu roll dost bi etiket atan yok
Hazır tl demişken elindeki 500 tlyi 5000 tl yapmak ister misinKanka umutun mesajina uygun bi espriydi 🤣
500 rulette iyi gider bana uyar dostTmm hadi gorusuruz uyu dost hedef tamamlanınca kaldırırız seni shell sana hedefe varırsa 500 verecekmiş yeterki konuya gelmesin dedi
Dost 800 cepteydi bak dep atti😇😁 azıcık diş gecirse çok isteksizler
Tmm kardeşimCatida gezip hava alıyordum demiş kumarci abimiz bu savunma sokratesin savunmasına bin basarEkli dosyayı görüntüle 117876Ekli dosyayı görüntüle 117877
Kupon var zaten 😅Dost 800 cepteydi bak dep atti
Sen lafı çevirme 2 katını hazırla çantayla geliyorumTmm kardeşim
3 liralık kupona ne çantası dostSen lafi cevirme 2 katini hazirla çantayla geliyorum
Kuponun verdiği 850 TL 🤣 sen 1.6k hazırlada3 liralık kupona ne çantası dost
Bu shellse sondaki a c ne oluyo dost
Maç bitti kazandı da bizim haberimiz mi yok dostDepin 8 orani vardi oynayin demistim beyler
1.6 k değil 16 k vericem yeterki tuttur o kuponuKuponun verdiği 850 TL 🤣 sen 1.6k hazırlada