- 6,798
- 5,493
- 113
sen gönder biz getiririzBrezilya beklediğim 2 maçtan da aynı anda gol geldi tüm heves kaçtı dostlar
3.adımda ne kadar sağlıklı olabilir bilmiyorum deneyeceğiz
sen gönder biz getiririzBrezilya beklediğim 2 maçtan da aynı anda gol geldi tüm heves kaçtı dostlar
3.adımda ne kadar sağlıklı olabilir bilmiyorum deneyeceğiz
20 milyonliraya kac kişinin kestane gitti belli değil dost böyle dost düşman basina
Minerio belki ama guarani çok zor gönül ister ki gelsin senin 2-0 geride olan masa tenisi gelir guarani gelmez1.6 k değil 16 k vericem yeterki tuttur o kuponu
Abi isin garibi bu adam 20milyonluk servet yapmis. 20 de kosede olsa ettimi 40 milyon. Bunun vasfi ozelligi ne biri soylesin yav
guaraniden patladı benim kuponda ilk yarı bi gol çıkmadıMinerio belki ama guarani çok zor gönül ister ki gelsin senin 2-0 geride olan masa tenisi gelir guarani gelmez
Mhpnin 40.yilini kutlamak için başka bahane bulamadin mi dostAbi isin garibi bu adam 20milyonluk servet yapmis. 20 de kosede olsa ettimi 40 milyon. Bunun vasfi ozelligi ne biri soylesin yav
vay beAbi isin garibi bu adam 20milyonluk servet yapmis. 20 de kosede olsa ettimi 40 milyon. Bunun vasfi ozelligi ne biri soylesin yav
🐍 dansı sadece 30 milyonluk broAbi isin garibi bu adam 20milyonluk servet yapmis. 20 de kosede olsa ettimi 40 milyon. Bunun vasfi ozelligi ne biri soylesin yav
Kotu gidisat maalesefguaraniden patladı benim kuponda ilk yarı bi gol çıkmadı
Dayı masa tenisi istesen kazandırırdık bu brezilyalılara paranızı yediriyorsunuzguaraniden patladı benim kuponda ilk yarı bi gol çıkmadı
Ruleti düşün saat başı 1k atıyorsun hesaba hiç bitmiyor20 milyonliraya kac kişinin kestane gitti belli değil dost böyle dost düşman basina
Ruleti düşününce bile kaybediyorum dost sagol dusunmeyimRuleti düşün saat başı 1k atıyorsun hesaba hiç bitmiyor
milwakue sayı bahsi çok sağlam bence bu akşam tüm baremlerden üst olur benceKotu gidisat maalesef
Çok kötüler şuan amamilwakue sayı bahsi çok sağlam bence bu akşam tüm baremlerden üst olur bence
Bol şans
Bolşans kanka