- 1,700
- 695
- 113
Bırakın insanlar kazansın bir şey yapmak isterlerse yaparlar kardeşim herkesin kendine göre bin tane derdi var
Dm de yanmadi gerçi olabilirİmkansız
Niye formdan bu kişiye takıldı onu anlamadım buna sıra gelene kadar 80-100 k Lik çekim atıp daha iyisi sizin olsun diyenler 20-30 k kazanıp iki kişiye 100 TL atanlar blanbla bilmiyorum form son zamanlarda ilginclesmeye basladiÜst dedik herkese bol şans
Aynen daha iyisi sizin olsun olayi kadar sacma bir kelime yok bizde gun olur 20 30 k kazaniyor gun olur 5 10 k veriyoruz sma forumda paylaşım yapican 1 tl tanidigin kislere vermicen sonra daha iyi sizin olsun yaaaaa ........ git derler adamaNiye formdan bu kişiye takıldı onu anlamadım buna sıra gelene kadar 80-100 k Lik çekim atıp daha iyisi sizin olsun diyenler 20-30 k kazanıp iki kişiye 100 TL atanlar blanbla bilmiyorum form son zamanlarda ilginclesmeye basladi
Ben şunu anladım son zamanlarda dağıtım için dm bakacan kim atmış kimin iyiliği dokunmuş ona atacaksinAynen daha iyisi sizin olsun olayi kadar sacma bir kelime yok bizde gun olur 20 30 k kazaniyor gun olur 5 10 k veriyoruz sma forumda paylaşım yapican 1 tl tanidigin kislere vermicen sonra daha iyi sizin olsun yaaaaa ........ git derler adama
Yalan yok bende oyle yapiyorum genellikle aralarda otekilerde oluyor adamina goreBen şunu anladım son zamanlarda dağıtım için dm bakacan kim atmış kimin iyiliği dokunmuş ona atacaksin
Güzel yorumlamissin tebriklerAynen daha iyisi sizin olsun olayi kadar sacma bir kelime yok bizde gun olur 20 30 k kazaniyor gun olur 5 10 k veriyoruz sma forumda paylaşım yapican 1 tl tanidigin kislere vermicen sonra daha iyi sizin olsun yaaaaa ........ git derler adama
Seni seviyorum demek geldi icimden bol şanslarGüzel yorumlamissin tebrikler
Klavye delikanlısı pek sevmiyorum yinede sagolSeni seviyorum demek geldi icimden bol şanslar
Yas 38 bizim ihtiyacimiz yok delikanliKlavye delikanlısı pek sevmiyorum yinede sagol
86lisi benim gibi renktaşYas 38 bizim ihtiyacimiz yok delikanli
Sanada dostIyi geceler
Evet yaslandik86lisi benim gibi renktaş
Kral devam mı rollinge akşamdan sonra kayboldun dedim kesin oda bizim gibi TÜRKİYE'min maçına daldı 🇹🇷🇹🇷👍👍86lisi benim gibi renktaş
Aynen maça baktimKral devam mı rollinge akşamdan sonra kayboldun dedim kesin oda bizim gibi TÜRKİYE'min maçına daldı 🇹🇷🇹🇷👍👍
Allaha şükür yendik dosttAynen maça baktim