Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı SİEMPLE GANADOR / Cyber 7K

Kupon Miktarı
6834
Kupon Oranı
2.10

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,934
47,265
113
Hadi bro nerde yeni kupon vakit ölduruyoduk ne guzel

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,079
4,692
113
Niye formdan bu kişiye takıldı onu anlamadım buna sıra gelene kadar 80-100 k Lik çekim atıp daha iyisi sizin olsun diyenler 20-30 k kazanıp iki kişiye 100 TL atanlar blanbla bilmiyorum form son zamanlarda ilginclesmeye basladi
Aynen daha iyisi sizin olsun olayi kadar sacma bir kelime yok bizde gun olur 20 30 k kazaniyor gun olur 5 10 k veriyoruz sma forumda paylaşım yapican 1 tl tanidigin kislere vermicen sonra daha iyi sizin olsun yaaaaa ........ git derler adama

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,207
1,897
113
Aynen daha iyisi sizin olsun olayi kadar sacma bir kelime yok bizde gun olur 20 30 k kazaniyor gun olur 5 10 k veriyoruz sma forumda paylaşım yapican 1 tl tanidigin kislere vermicen sonra daha iyi sizin olsun yaaaaa ........ git derler adama
Ben şunu anladım son zamanlarda dağıtım için dm bakacan kim atmış kimin iyiliği dokunmuş ona atacaksin

• Beğen
Tepkiler: BJK

SİEMPLE GANADOR

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
479
821
93
Güzel yorumlamissin tebrikler

• Şaşırdım
Tepkiler: BJK