Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı SİEMPLE GANADOR / Tekli 11k

Kupon Miktarı
10700
Kupon Oranı
2.40

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,076
4,689
113
Dostum sende burdaki insanlari gör belliki ihtiyaclari var yalan yok vallahi
Bilahhi hesabimda para olsa ben atardim burdaki 2 3 arkadasa

Ozan670

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,010
573
113
Lan zoruma giden 2 gündür şu etkinliklerden kodlardan 100 tl çekemedik şu etkinlik kazancımı çekebilmek için sinirden delircem ya
Ne olursa olsun burda gecenin bu saatinde seni takip eden adamlara 3 5 dağıtım yapman lazım o para yine kumara gidecek ertesi gün 0 lirayla uyanacak bunun farkında değil böyle boşa konular onaylanmamasi lazım insanlar burdan belki dağıtım olur umuduyla konuyu takip ediyor kimsenin egosunu tatmin etmek için konuyu takip etmiyor hala bedavaya takip etmek isteyen varsa buyursun takip etsin herkes şerefine yakışanı yapar bu kadar iyi geceler

bu saatte boşuna burada değliz doğru diyorsun dost....

eyw gerek yok parasına puluna başka yerden ayarlarız

Ozan670

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,010
573
113
aldı zaten negatif enerjiyi daha toplayamaz üzerine 30 k daha kaybeder :D

canberk3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,808
1,322
113
2 gündür betorspindeki etkinlik kazancımı 100 tl yok diye çekemiyorum burda bi umut takip ediyorum belki dağıtım olursa diye insanlar yemin ediyorum kendi egosunu tatmin ediyor başka bişi değil ya inşallah kaybeder ya başkada bisi demiyorum

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,076
4,689
113
Beyler boyle kişilere prim vermeyin konularini kayde almayin sallayin gitsin

AllanSaintMaximin

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,718
9,136
113
Daha hala taniyamadiniz mi bu adamı gerçi başta da söylemiş hakkını yemeyelim

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,076
4,689
113
2 gündür betorspindeki etkinlik kazancımı 100 tl yok diye çekemiyorum burda bi umut takip ediyorum belki dağıtım olursa diye insanlar yemin ediyorum kendi egosunu tatmin ediyor başka bişi değil ya inşallah kaybeder ya başkada bisi demiyorum
Dostum ne is yapiyorsun 100 tl insanlar yolda gorse almıyor artik yanlis anlama beni