- 9,076
- 4,689
- 113
Dostum sende burdaki insanlari gör belliki ihtiyaclari var yalan yok vallahi
Bilahhi hesabimda para olsa ben atardim burdaki 2 3 arkadasa
Bilahhi hesabimda para olsa ben atardim burdaki 2 3 arkadasa
Rahmetli brentford vardı aynısınız oda böyle tuhaftı aklımda deli sorular he kardes?Takip etmek isteyen edebilir boş yapanlar yazmasın 😄 bol sansınız olsun canlar
Lan zoruma giden 2 gündür şu etkinliklerden kodlardan 100 tl çekemedik şu etkinlik kazancımı çekebilmek için sinirden delircem ya
Ne olursa olsun burda gecenin bu saatinde seni takip eden adamlara 3 5 dağıtım yapman lazım o para yine kumara gidecek ertesi gün 0 lirayla uyanacak bunun farkında değil böyle boşa konular onaylanmamasi lazım insanlar burdan belki dağıtım olur umuduyla konuyu takip ediyor kimsenin egosunu tatmin etmek için konuyu takip etmiyor hala bedavaya takip etmek isteyen varsa buyursun takip etsin herkes şerefine yakışanı yapar bu kadar iyi geceler
Bu o yavşak mi diyorsunRahmetli brentford vardı aynısınız oda böyle tuhaftı aklımda deli sorular he kardes?
Kimsenin günahını almak istemem kardes ama bukadar aynı olamaz davranışları sence?Bu o yavşak mi diyorsun
Ben alım he oKimsenin günahını almak istemem kardes ama bukadar aynı olamaz davranışları sence?
Corbacı brentford bu adım gibi eminim hislerim kuvvetli sımdı son analizimi yaptım kesin o aw kesin reisBu o yavşak mi diyorsun
Yalan yok karakter ayni 30 k cek burda 2 3 kisiye 100 200 verme abim herkez adam olamaz ya bu kadar netKimsenin günahını almak istemem kardes ama bukadar aynı olamaz davranışları sence?
Yüzdeyüz o analiz kesinleştiYalan yok karakter ayni 30 k cek burda 2 3 kisiye 100 200 verme abim herkez adam olamaz ya bu kadar net
Koyduk cocugu brendfordmuydu😁😁😄😄
Bencede odediğiniz arkadaşı tanımamam ama bu mesajdan o arkadaş olduğunu dile getirmiş zaten ifşa etmiş
bilinçaltını ile
Geldin gene basımıza aw ugras dur şimdi sensin oğlum ağız yapma boşa neyse sende balporsugu gibi fazla sürmeszsinKoyduk cocugu brendfordmuydu😁😁😄😄
Dostum ne is yapiyorsun 100 tl insanlar yolda gorse almıyor artik yanlis anlama beni2 gündür betorspindeki etkinlik kazancımı 100 tl yok diye çekemiyorum burda bi umut takip ediyorum belki dağıtım olursa diye insanlar yemin ediyorum kendi egosunu tatmin ediyor başka bişi değil ya inşallah kaybeder ya başkada bisi demiyorum
Olmayınca olmuyor dostum ne yapalım güvenlik görevlisiyim benDostum ne is yapiyorsun 100 tl insanlar yolda gorse almıyor artik yanlis anlama beni
Hesapta olsa atardim dostumOlmayınca olmuyor dostum ne yapalım güvenlik görevlisiyim ben
Senin canın sağolsun dost allah razı olsun düşünmen yeter 🙏Hesapta olsa atardim dostum