- 585
- 954
- 93
O zaman atalım ortaya 2 3 k ne dersin önden sen ama olurmu imparatorDaha konunun başında diyecektim takip etmeyin diye ama kupon gelirse hepinize bir tecrübe olsun diyerek demedim
O zaman atalım ortaya 2 3 k ne dersin önden sen ama olurmu imparatorDaha konunun başında diyecektim takip etmeyin diye ama kupon gelirse hepinize bir tecrübe olsun diyerek demedim
Terime sorun, bak roll takip etmem ama kiminkinin takip edilebileceğini bilirimDarbeyi yeyince öğrendik
mr yrk?Terime sorun, bak roll takip etmem ama kiminkinin takip edilebileceğini bilirim
Tecrübe kazandık hocamTerime sorun, bak roll takip etmem ama kiminkinin takip edilebileceğini bilirim
Üyelik tarihimden itibaren dmden insanlara attığım paranın çeyreğini dagitsan kalpten gidersin burda dostO zaman atalım ortaya 2 3 k ne dersin önden sen ama olurmu imparator
dağıtım için teşekkürler ödülüm GÖNDERİLMEDİÜyelik tarihimden itibaren dmden insanlara attığım paranın çeyreğini dagitsan kalpten gidersin burda dost
Ne hayallerin vardı be en çok bu adama üzüldümTebrikler
Terim arkaci önden sevmezO zaman atalım ortaya 2 3 k ne dersin önden sen ama olurmu imparator
niye dost @Hayat1kumar bu adamın hakkını da yedirtmem bu adama da üzül birazNe hayallerin vardı be en çok bu adama üzüldüm
Sıkıntı yok ya rolling değil sonuçta sıkılıyordum sinerji verdimNe hayallerin vardı be en çok bu adama üzüldüm
Bende takip ettim ama dediğin 2 kişi daha çok hak ettiniye dost @Hayat1kumar bu adamın hakkını da yedirtmem bu adama da üzül biraz
Bir daha terim hocamıza sormadan boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalimSıkıntı yok ya rolling değil sonuçta sıkılıyordum sinerji verdim
HahahahaBir daha terim hocamıza sormadan boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalim
Ben biliyom bro arkadaşın dağıtım işlerini sevmedigini para için takip etmedimki.adam ne kadar paylaşmayı sevmesede biz forumdaslarimizin kazanmasına seviniriz.bencillik iş gormez paylasimcilik birgün bı şekilde geri donerDaha konunun başında diyecektim takip etmeyin diye ama kupon gelirse hepinize bir tecrübe olsun diyerek demedim
yürü be TürkeliliBen biliyom bro arkadaşın dağıtım işlerini sevmedigini para için takip etmedimki.adam ne kadar paylaşmayı sevmesede biz forumdaslarimizin kazanmasına seviniriz.bencillik iş gormez paylasimcilik birgün bı şekilde geri doner
Benim rolleri de takip etmeyin çünkü ya ilk adımda ya son adımda patlıyor dostBir daha terim hocamıza sormadan boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalim
Niye üzülsün la bro ben bişey kaybetmedimkiniye dost @Hayat1kumar bu adamın hakkını da yedirtmem bu adama da üzül biraz
Efendilik isteyen beyaz show izlesin abi, ben aynı düşünmüyorumBen biliyom bro arkadaşın dağıtım işlerini sevmedigini para için takip etmedimki.adam ne kadar paylaşmayı sevmesede biz forumdaslarimizin kazanmasına seviniriz.bencillik iş gormez paylasimcilik birgün bı şekilde geri doner
Canın sagolsun İMPARATORBenim rolleri de takip etmeyin çünkü ya ilk adımda ya son adımda patlıyor dost
ama bu arkadaş dağıtım yapmamaya devam ederse kaybetmeye başlarNiye üzülsün la bro ben bişey kaybetmedimki