- 4,433
- 2,610
- 113
Benimde tek maçtan 😆Benim rolleri de takip etmeyin çünkü ya ilk adımda ya son adımda patlıyor dost
Benimde tek maçtan 😆Benim rolleri de takip etmeyin çünkü ya ilk adımda ya son adımda patlıyor dost
Sağlık olsun kanka şansımız yok bu kaç zamandırBenimde tek maçtan 😆
Bro adam zaten dağıtım yapicam falan demediki la takip edinde demedi.kimsenin rollingine çekilişine katılmıyor kimseyede bişey atmıyor sevmiyor demekki adam herkes sen ben deil saygı duymak lazım şansı bol olsunEfendilik isteyen beyaz show izlesin abi, ben aynı düşünmüyorum
Ah benimkini bir görsen bim fişi gibi
Geçmiş olsun 0 0 lık maçı buldum yaAh benimkini bir görsen bim fişi gibi
Dagitsada kaybedek her türlü kaybedicek 😁 kumarda kim kazaniyorkiama bu arkadaş dağıtım yapmamaya devam ederse kaybetmeye başlar
Bu aralar herşey sıkıntı bu sitelerin kasalar dolup taştı ne zaman dağıtacaklar bunlar bilmiyorumGeçmiş olsun 0 0 lık maçı buldum ya
Ben adam niye dagitmiyor demiyorum. Kazandıktan sonra milletle dalga geçer gibi haftasonu belki dağıtırım vs yazio. Takip edenlerin zaten maddi beklentisi olmamış sanırım o yüzden gerek yok böyle şeylere . Neyse bana ne awBro adam zaten dağıtım yapicam falan demediki la takip edinde demedi.kimsenin rollingine çekilişine katılmıyor kimseyede bişey atmıyor sevmiyor demekki adam herkes sen ben deil saygı duymak lazım şansı bol olsun
Ne dağıtacaklar usta 1 k yap 100 cek hep bonuslarBu aralar herşey sıkıntı bu sitelerin kasalar dolup taştı ne zaman dağıtacaklar bunlar bilmiyorum
He şimdi anladım brocum saygilarBen adam niye dagitmiyor demiyorum. Kazandıktan sonra milletle dalga geçer gibi haftasonu belki dağıtırım vs yazio. Takip edenlerin zaten maddi beklentisi olmamış sanırım o yüzden gerek yok böyle şeylere . Neyse bana ne aw
Bende bunu diyorum resmen alay ediyorlar şöyle adam akıllı bir bonus yok daha göremedikNe dağıtacaklar usta 1 k yap 100 cek hep bonuslar
Aynen öyle o yazıyi yazmak hoş olmamis dalga geçer gibi ayıptırBen adam niye dagitmiyor demiyorum. Kazandıktan sonra milletle dalga geçer gibi haftasonu belki dağıtırım vs yazio. Takip edenlerin zaten maddi beklentisi olmamış sanırım o yüzden gerek yok böyle şeylere . Neyse bana ne aw
Daha da zor goruruz usta vallaBende bunu diyorum resmen alay ediyorlar şöyle adam akıllı bir bonus yok daha göremedik
Mesela ben aşağılanmış gibi hissetim 😆Ben adam niye dagitmiyor demiyorum. Kazandıktan sonra milletle dalga geçer gibi haftasonu belki dağıtırım vs yazio. Takip edenlerin zaten maddi beklentisi olmamış sanırım o yüzden gerek yok böyle şeylere . Neyse bana ne aw
Mesela ben aşağılanmış gibi hissetim 😆
Bence de. Yoksa cidden takip edenlerden mesela @Theadren dostu iyi bilirim kaç defa 40-50k veren kuponları tek golden gitmiştir. Yani bu adam burdan 100-200 gelse hesabı yapıp takip edeyim dememiştir ama kupon tutunca ya belki ilerde veririm demek takip etmiş adamlara hakarettirAynen öyle o yazıyi yazmak hoş olmamis dalga geçer gibi ayıptır
Konuyu çok iyi özetlemişsin dost seninle az rol yapmadık kazanınca parayı esirgemem biliyorsun fazlasıyla belki yaparım demek biraz saygısız oldu ama tabi anlayanaBence de. Yoksa cidden takip edenlerden mesela @Theadren dostu iyi bilirim kaç defa 40-50k veren kuponları tek golden gitmiştir. Yani bu adam burdan 100-200 gelse hesabı yapıp takip edeyim dememiştir ama kupon tutunca ya belki ilerde veririm demek takip etmiş adamlara hakarettir