Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Siemple Ganador / Ya Tutarsa -:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
8883
Kupon Oranı
2.19

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,936
47,268
113
Efendilik isteyen beyaz show izlesin abi, ben aynı düşünmüyorum
Bro adam zaten dağıtım yapicam falan demediki la takip edinde demedi.kimsenin rollingine çekilişine katılmıyor kimseyede bişey atmıyor sevmiyor demekki adam herkes sen ben deil saygı duymak lazım şansı bol olsun

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,699
17,019
113
Bro adam zaten dağıtım yapicam falan demediki la takip edinde demedi.kimsenin rollingine çekilişine katılmıyor kimseyede bişey atmıyor sevmiyor demekki adam herkes sen ben deil saygı duymak lazım şansı bol olsun
Ben adam niye dagitmiyor demiyorum. Kazandıktan sonra milletle dalga geçer gibi haftasonu belki dağıtırım vs yazio. Takip edenlerin zaten maddi beklentisi olmamış sanırım o yüzden gerek yok böyle şeylere . Neyse bana ne aw

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,936
47,268
113
Ben adam niye dagitmiyor demiyorum. Kazandıktan sonra milletle dalga geçer gibi haftasonu belki dağıtırım vs yazio. Takip edenlerin zaten maddi beklentisi olmamış sanırım o yüzden gerek yok böyle şeylere . Neyse bana ne aw
He şimdi anladım brocum saygilar

AllanSaintMaximin

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,806
9,228
113
Aynen öyle o yazıyi yazmak hoş olmamis dalga geçer gibi ayıptır

Theadren

คll iຖ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,433
2,610
113
Mesela ben aşağılanmış gibi hissetim 😆

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,699
17,019
113
Aynen öyle o yazıyi yazmak hoş olmamis dalga geçer gibi ayıptır
Bence de. Yoksa cidden takip edenlerden mesela @Theadren dostu iyi bilirim kaç defa 40-50k veren kuponları tek golden gitmiştir. Yani bu adam burdan 100-200 gelse hesabı yapıp takip edeyim dememiştir ama kupon tutunca ya belki ilerde veririm demek takip etmiş adamlara hakarettir

Theadren

คll iຖ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,433
2,610
113
Bence de. Yoksa cidden takip edenlerden mesela @Theadren dostu iyi bilirim kaç defa 40-50k veren kuponları tek golden gitmiştir. Yani bu adam burdan 100-200 gelse hesabı yapıp takip edeyim dememiştir ama kupon tutunca ya belki ilerde veririm demek takip etmiş adamlara hakarettir
Konuyu çok iyi özetlemişsin dost seninle az rol yapmadık kazanınca parayı esirgemem biliyorsun fazlasıyla belki yaparım demek biraz saygısız oldu ama tabi anlayana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...