BenimdeBenim Dm hala boş üzüldüm laaa
BenimdeBenim Dm hala boş üzüldüm laaa
Tüh be kanka boşver başka baharlara 😔Benimde
Sağlık olsun diyelim miTüh be kanka boşver başka baharlara 😔
Günahını vermez bekleme bence . Birazdan konudan çıkın diye pıçak elinde foto atar. 😁Benim Dm hala boş üzüldüm laaa
Sana geçen birşey dedim unutma onu biz darbeyi yeyince öğrendik 🤣Tüh be kanka boşver başka baharlara 😔
Aksam 8-9 arası konuda ol sen yine de 😂😂Sağlık olsun diyelim mi
Hahshahshsh lan yok beklemiyorum ironi yaptım ben takip bile etmedim ki 😂😂Günahını vermez bekleme bence . Birazdan konudan çıkın diye pıçak elinde foto atar. 😁
Halı saha var 😁😁Aksam 8-9 arası konuda ol sen yine de 😂😂
Kanka tek merak ettiğim mesut şu an 😂😂Günahını vermez bekleme bence . Birazdan konudan çıkın diye pıçak elinde foto atar. 😁
La yok geçen konudan bağımsız lazistan dağıttı adam yeminle 😂😂 kedicik vardı miyav miyav diye diye kaptı mamayı 😂😂Sana geçen birşey dedim unutma onu biz darbeyi yeyince öğrendik 🤣
Bir gün tartıştık bununla. Bana diyor ki illa ip adresini bulup yanına mı geleyim falan dedi. Bende gelde seni sulama borusuyla kafana vura vura aklını yerine getireyim dedim . Sonra sustu hahaha Allahın şizofreni 😁@brentford seni picahlarim bak 😆
Kedicik 3 numaralı Dolandırıcı. Basamakları yavaş yavaş çıkacak inşallah 🙏La yok geçen konudan bağımsız lazistan dağıttı adam yeminle 😂😂 kedicik vardı miyav miyav diye diye kaptı mamayı 😂😂
Geçen buna özelde ibne yazdım daimona şikayet etmiş beni neyse üçlü Dm de daimon soruyor sorun ne diye dedim reis ben buna ibne dedim haberin olsun. Daimon dedi ki forumda huzursuzluk istemiyoruz buda tuttu ben sovsem ban yerim hani ban nerde 😂😂😂Kedicik 3 numaralı Dolandırıcı. Basamakları yavaş yavaş çıkacak inşallah 🙏
Hahhahahahgzhxiwijwnsnsksns 😁😁😁😁😁😁😁Geçen buna özelde ibne yazdım daimona şikayet etmiş beni neyse üçlü Dm de daimon soruyor sorun ne diye dedim reis ben buna ibne dedim haberin olsun. Daimon dedi ki forumda huzursuzluk istemiyoruz buda tuttu ben sovsem ban yerim hani ban nerde 😂😂😂
Adam ihtiyacı vardir gelip burda soylemen dogrumu?Mesajını neden nokta olarak düzelttin ekran alsaydım mahvol.ustun🤣🤣🤣🤣