Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı SİEMPLE GANADOR | Yine Tekli Attık 7.5k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
7544
Kupon Oranı
2.10

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,239
10,119
113
@brentford seni picahlarim bak 😆
Bir gün tartıştık bununla. Bana diyor ki illa ip adresini bulup yanına mı geleyim falan dedi. Bende gelde seni sulama borusuyla kafana vura vura aklını yerine getireyim dedim . Sonra sustu hahaha Allahın şizofreni 😁

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,544
4,272
113
Kedicik 3 numaralı Dolandırıcı. Basamakları yavaş yavaş çıkacak inşallah 🙏
Geçen buna özelde ibne yazdım daimona şikayet etmiş beni neyse üçlü Dm de daimon soruyor sorun ne diye dedim reis ben buna ibne dedim haberin olsun. Daimon dedi ki forumda huzursuzluk istemiyoruz buda tuttu ben sovsem ban yerim hani ban nerde 😂😂😂

yasyn55

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,239
10,119
113
Geçen buna özelde ibne yazdım daimona şikayet etmiş beni neyse üçlü Dm de daimon soruyor sorun ne diye dedim reis ben buna ibne dedim haberin olsun. Daimon dedi ki forumda huzursuzluk istemiyoruz buda tuttu ben sovsem ban yerim hani ban nerde 😂😂😂
Hahhahahahgzhxiwijwnsnsksns 😁😁😁😁😁😁😁

yasyn55

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,239
10,119
113
Uzun yıllardır forumdayım eli açık insan da gördüm cimri olanda. Ama brentford gibisini görmedim herif hortlayıp geri geliyor kısmen deli olduğu için mazur görüyorum bazı şeyleri 😁😁 atacağı 3 5 kuruş kendisini batırmakz ama takip edenlere ayıp ediyor .Bu yüzden bunu takip etmeyin. Zamanınıza yazık olur.

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,213
4,744
113
Beyler ben takiliyorum bunun konularında ama 1 kez daha film ayni forumda bunun konularini gormezden gelin sonucta bir ingilis askeri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...