- 14,228
- 10,109
- 113
En başından beri takipte değilim. Helal brentford
Sus sesini çıkartma la adam en baştan beri takipte
Dün cyber kazandı mi dostreisin dünkü kuponu cyber takıp ettık bugun nasıp olmadı tebrıkler
Brendford kazandı sadece dost 😂😂Dün cyber kazandı mi dost
Hahahhaja toz olmuş yine brentford 😁😁😁😁Brendford kazandı sadece dost 😂😂
3 kişiye 20 tl etkinlik ... az sonra 😁😁😁Sigarasını yakmış yorumları okuyarak keyfe geliyor adam awk 😂😂😂
Yeminle adam kuponu paylaşıp gidiyor sonra dönüp bakıyor gelmiş millet bekliyor tâbi konuyuda bitirmiyor akşam geliyor devam diye kupon atıyor 😂😂😂3 kişiye 20 tl etkinlik ... az sonra 😁😁😁
Bunu yapan iki kişi var birisi mr yrk diğeride tabiki brentford delisi 😁😁😁Yeminle adam kuponu paylaşıp gidiyor sonra dönüp bakıyor gelmiş millet bekliyor tâbi konuyuda bitirmiyor akşam geliyor devam diye kupon atıyor 😂😂😂
Kanka ne gereği var cidden ya adam gibi gel emek veren adamı gör işte .Bunu yapan iki kişi var birisi mr yrk diğeride tabiki brentford delisi 😁😁😁
Yok be o mryak bana bikac kez sans parası attı başkalarında armistir bana attıysa adama haksızlık olmasinBunu yapan iki kişi var birisi mr yrk diğeride tabiki brentford delisi 😁😁😁
İyi o zaman dayı . Sana denk gelmemiş ama diğer konularda takip edenler mr yrk lara gelmiş 😁😁😁Yok be o mryak bana bikac kez sans parası attı başkalarında armistir bana attıysa adama haksızlık olmasin
Dost sen yorum yapma. Gözlerimden yaş geliyor gülmekten 😁😁😁😁dağıtım
Tamam başkanım kesene ömrüne bereket@mesut4664 özelden payco no ilet
Yazan olmasın başka bakmıyorum 1kisiyede ben yazcqm
Allah razı olsun brentford dost@mesut4664 özelden payco no ilet
Helal olsun Dayıoğlu 😂@mesut4664 özelden payco no ilet