- 5,062
- 4,760
- 113
.d.ddDD
.d.ddDD
Adıyaman ve Afyon kaderimizHayırlı olsun
Yatacak yerleri yok
Arkadaşım bırakılsa bırakılır zaten ,orda degilizbeyler bu zamları savunduğumdan değil ama sigara cidden sağlığa çok zararı var kademeli de olsa bırakmanızı tavsiye ederim zamanla daha stresiniz azalcak
arkadaşım bırakan bırakıyor bizde biliyoruz heralde bağımlılıkların en basiti bu sigara bunu isteyipte bırakamayan olmaz zamanlaArkadaşım bırakılsa bırakılır zaten ,orda degiliz
Kumar oynayan adama hele rulet yakışıyor mu günde 1 paket sigara içmekgittim migrosdan 100 paket winston aldım şimdi enazından 3 ay kafam rahat
hipertansiyon var olmasa 2 paket içiyodum zaten dostKumar oynayan adama hele rulet yakışıyor mu günde 1 paket sigara içmek
Senin yaş tansıyon için küçük değil mi Serkan dosthipertansiyon var olmasa 2 paket içiyodum zaten dost
küçük doğru babada da olunca bide stresli bi hayat yaşayınca normaldir dostum tuz atmayı da çok seviyorduk sonuç bu damarlar çatlayacak gibi baş ağrısıSenin yaş tansıyon için küçük değil mi Serkan dost
Aynı bizde de var hep kafa ağrısı kumar yüzünden stres hepküçük doğru babada da olunca bide stresli bi hayat yaşayınca normaldir dostum tuz atmayı da çok seviyorduk sonuç bu damarlar çatlayacak gibi baş ağrısı
geçmiş olsun sonumuz hayırlı olsunAynı bizde de var hep kafa ağrısı kumar yüzünden stres hep
Bana 1 ay gidiyorgittim migrosdan 100 paket winston aldım şimdi enazından 3 ay kafam rahat
Yanlız Avrupa'daki parlament ve Marlboro buradakilerin yerini tutamaz deneyimledigim için konuşuyorumOlabilir ama olay sadece aroma değil. Premium sayılan Parliament, Marlboro vs. sigaraların hepsinin kalitesinde düşüş var. Yurtdışına çıkıp orada aynı sigarayı alanlar net bir şekilde deneyimleyebiliyor. 3. Sınıf vatandaş muamalesi gördüğümüz için tükettiğimiz ürünlerin kalitesi de çok düştü.
Kumar da zararlı reis bırakmalisinarkadaşım bırakan bırakıyor bizde biliyoruz heralde bağımlılıkların en basiti bu sigara bunu isteyipte bırakamayan olmaz zamanla