Benim Turkcell e bmvardi takibe düşmüştü şuan borç yok diyorbu kurumlarda borç kalıyor dost sadece yasal takibe düşmüyorsun
belli olur bir kaç güne merak etmeBenim Turkcell e bmvardi takibe düşmüştü şuan borç yok diyor
vodafone ben bilmem diyorbelli olur bir kaç güne merak etme
evet benim de vardı silinmişArkadaşlar 2 bin TL altında borçlar siliniyor benim Turkcell dün ödenmiş bugünde dosya kapanmış vodafon Bizim haberimiz yok diyor varmı kapanan bilen
Benimki silinmemiş 2 3 tane var
Dostum bu kokuşmuş hükümetin a dediğine inanma alayının çoluğu çocuğu ingilterelerde amerikalarda lüx içinde bizde burda sürünüyoruz onlar yaşasın diye seçim olmadan düzelmez bir iş yaparken dini kullanan kimseye inanmaBunlar hepsi hikaye
Vergi borçları da silinmişti söz de kyk burs borçları
Sozde sildik ettik dediler vergi dairesine gittim 30 tl silmişler Allah razı olsun 50 kişi vardı o gün hepsi sövüp gitti vergi dairesinden
Dostum edevlete gir borç sorgulat varsa orda çıkarArkadaşlar 2 bin TL altında borçlar siliniyor benim Turkcell dün ödenmiş bugünde dosya kapanmış vodafon Bizim haberimiz yok diyor varmı kapanan bilen
Pek parlak gelecek görmüyorum benDostum bu kokuşmuş hükümetin a dediğine inanma alayının çoluğu çocuğu ingilterelerde amerikalarda lüx içinde bizde burda sürünüyoruz onlar yaşasın diye seçim olmadan düzelmez bir iş yaparken dini kullanan kimseye inanma
1500 kalmıştı ziraate.. Başkada borç yok oysakiBanka borçları dahil mi buna?
Üstad deprem bölgesinde mi ikamet ediyorsun. Benim de durum aynı 3 hafta önce fark ettim ama depremden dolayı icralar durdurulmuştu o yüzden heralde diye düşündümArkadaşlar 2 bin TL altında borçlar siliniyor benim Turkcell dün ödenmiş bugünde dosya kapanmış vodafon Bizim haberimiz yok diyor varmı kapanan bilen
Zaten evden çıkmadan cepten 50 gidiyor Ali 🙂Bunlar hepsi hikaye
Vergi borçları da silinmişti söz de kyk burs borçları
Sozde sildik ettik dediler vergi dairesine gittim 30 tl silmişler Allah razı olsun 50 kişi vardı o gün hepsi sövüp gitti vergi dairesinden
Kapıdan çıktınmi dışarı 200 lük oluyon fixZaten evden çıkmadan cepten 50 gidiyor Ali 🙂
Benimde Vodafone vardı nekadar doğru bu olay bilinmiKapıdan çıktınmi dışarı 200 lük oluyon fix