- 22,806
- 20,738
- 113
İlle 2-2 skoru göreceksin madem kadınlar olmadı bu olsunAkarken doldur
İlle 2-2 skoru göreceksin madem kadınlar olmadı bu olsunAkarken doldur
Dedim ya gol geldikçe açılıyor ama uyumam lazım neyse bu gelsin çekiyorumUykun açılmış
Son on dakikamiz vurun gelsinDedim ya gol geldikçe açılıyor ama uyumam lazım neyse bu gelsin çekiyorum
sıkıntı orda ıste buraya yazmasak gelırdı gecen 50 lıra attım 2.85 orandan palme macına 0-2 kazanıyodu ulan 90+1 oldu bozdum 6 lıraya para yok dedım bı kupon sallayım barı yatana kadar vakıt gecsın bozdum kuponu kılıt oldu 0-3 oldu breh dedım aw bu kadar olur ya 6 lırayıda o sınırle rulet oynuyom hep rulet oynayan bılır 35 3 26 yan yana sayılar 26 35 e 3er lıra koydum gelse 108 lıra gıttı arası 3 geldı 2 sayı almısım zaten o sınırle yattım mevzu mıktar degıl mevzu sınırını bozuyo ınsanın yanı zaten sanssızlık var bıde boyle seylere acayıp ayar oluyom@erhanbey22 3.5 üst dedi gelcek tabi
500 dedik niyet ettik gelecekHadi bol şans
Paraguay atacak agasıkıntı orda ıste buraya yazmasak gelırdı gecen 50 lıra attım 2.85 orandan palme macına 0-2 kazanıyodu ulan 90+1 oldu bozdum 6 lıraya para yok dedım bı kupon sallayım barı yatana kadar vakıt gecsın bozdum kuponu kılıt oldu 0-3 oldu breh dedım aw bu kadar olur ya 6 lırayıda o sınırle rulet oynuyom hep rulet oynayan bılır 35 3 26 yan yana sayılar 26 35 e 3er lıra koydum gelse 108 lıra gıttı arası 3 geldı 2 sayı almısım zaten o sınırle yattım mevzu mıktar degıl mevzu sınırını bozuyo ınsanın yanı zaten sanssızlık var bıde boyle seylere acayıp ayar oluyom
Bu kadar kısa sürede ankaraya gidip gelmiş olamazsın adaşBol sans
1-3 temizParaguay atacak aga
Ben bugün hakkımı 2 2 lerden yana kullanıyorum1-3 temiz
ben 100 lıra olsa kasada 20 lıra atardım su dk 1 goleBen bugün hakkımı 2 2 lerden yana kullanıyorum