- 6,133
- 2,390
- 113
Haydi gol gol gol gol
Eyvah eyvah sende mi lose oldun dostHaydi gol gol gol gol
Sigara parası işi yarına kalırdpst alınmaca gücenmece olmasın gözlerim kapanıyo zaten oynamam bunu kalır sabah maçlarından çeker gereğini yaparız o konuda sıkıntı yokAbi dur ya daha bu yolculukta bize sigara parası çıkacak ne uykusu
Senin canını biri sıkmış sanırım agayok donmez cok uzun zaman oldu onceden boyle degıldı bu kadarı pes artık aw adam dolandırsak sansımız acılır kahpelık yapıcan kı sansın acılsın
Sağlık olsunSigara parası işi yarına kalırdpst alınmaca gücenmece olmasın gözlerim kapanıyo zaten oynamam bunu kalır sabah maçlarından çeker gereğini yaparız o konuda sıkıntı yok
Kumara gitmedi dost paraEyvah eyvah sende mi lose oldun dost
sıkıldım kanka ya ne kumardan hayır var adam desen arasan zor buluyon bu ıslerde ne kendımızden hayır var bakma makara cok yapıyomda öyle bos muhabbet yanı kafa dagıtmak ıcınSenin canını biri sıkmış sanırım aga
Aga 40 küsürat kaldı sigara aldım inan 15 tl var bankada bütün servet paraguay golündeSino bir sen kaldın ikramiye alanlardan sağ olarak 150 TL kaybedilirmi ya
Haklısın aga 2 kere dolandırıldım şu forumda 2 si de o kadar muhtaç zamanlardı ki hiçbir çözümü olmamıştı o zaman ama geçen ay vurduğum 3.5 k beni her anlamda düze çıkardı sağolsun 2 3 dostum oldu forumda adam gibi adam diyebileceğim seni zaten biliyoruz senden yana sıkıntı yok ama beni dolandıranın bu mesajı okuyacağından eminim o miktar onu düze çıkarmadı ama ondan çok güzel de çıktısıkıldım kanka ya ne kumardan hayır var adam desen arasan zor buluyon bu ıslerde ne kendımızden hayır var bakma makara cok yapıyomda öyle bos muhabbet yanı kafa dagıtmak ıcın
Şunu da yazıp çıkayım dedimsıkıldım kanka ya ne kumardan hayır var adam desen arasan zor buluyon bu ıslerde ne kendımızden hayır var bakma makara cok yapıyomda öyle bos muhabbet yanı kafa dagıtmak ıcın
ev sahıbı en son yenıldıgınde 3 yemiş 1 gol daha var heralde bak hıssıyat 0 2 cıkar 3.gol zor gelır dıyoz patates hemen gol cıkıyo bı agız var aw ne desek tersı oluyoWonnnn
Dedim haydi bol sansWonnnn
Uykun açılmışAkarken doldur