- 143
- 173
- 43
Beyler 2 hafta önce Sirbistana Belgrada yerleştim iş için. Düşünen merak eden varsa yardımcı olabilirim. İyi forumlar
SoğukturBeyler 2 hafta önce Sirbistana Belgrada yerleştim iş için. Düşünen merak eden varsa yardımcı olabilirim. İyi forumlar
Ankaradan daha iyi şu andaSoğuktur
Dost şirket daveti ile geldim. Araçlı motorlu veya bisikletli kurye olarak . Ben araç ile başladım.Nasıl gittin dostum
Maaş ın ne dost merak ettim sırbıstan pekte gidilesi zor bi yer değil sonıç olarakDost şirket daveti ile geldim. Araçlı motorlu veya bisikletli kurye olarak . Ben araç ile başladım.
Allah kolaylık versin dostDost şirket daveti ile geldim. Araçlı motorlu veya bisikletli kurye olarak . Ben araç ile başladım.
Dost 12 saat çalışırsan 90 110 euro arasi günlük kazancı varMaaş ın ne dost merak ettim sırbıstan pekte gidilesi zor bi yer değil sonıç olarak
Eyvallah dostAllah kolaylık versin dost
Sirplar pek sevmez biziEyvallah dost
Oraya gitme maliyeti nedirBeyler 2 hafta önce Sirbistana Belgrada yerleştim iş için. Düşünen merak eden varsa yardımcı olabilirim. İyi forumlar
Şirket evinde . 6 kişiyiz. 2 şer kişilik odalar .Günde 100 euro ortalaması giderler çıkınca ( ev kirası araç kirası yakıt yeme içme) 1800 2000 arasi kalırNerde kalıyorsun masrafın nedir maaştan sana kalan ne köşeye atabilecegin bunlar önemli olan
Büyük getir gibi bir şirketten mi davet aldın yoksa nası aldın daveti yani var mı önerebileceğin uygulamaEyvallah dost
Dost hiç de öyle valla. Bende öyle sandım ama çok sıcaklarSirplar pek sevmez bizi
Bide dil seviyesi ne olmalı b1 yeterli miŞirket evinde . 6 kişiyiz. 2 şer kişilik odalar .Günde 100 euro ortalaması giderler çıkınca ( ev kirası araç kirası yakıt yeme içme) 1800 2000 arasi kalır
Hepiniz türk müsünüz,dil sorunu var miŞirket evinde . 6 kişiyiz. 2 şer kişilik odalar .Günde 100 euro ortalaması giderler çıkınca ( ev kirası araç kirası yakıt yeme içme) 1800 2000 arasi kalır
Burda ajanslar var . Onlar ile iletisime geçiyorsun. Öyle davet ediyorlar. Getirden büyükler zaten.Büyük getir gibi bir şirketten mi davet aldın yoksa nası aldın daveti yani var mı önerebileceğin uygulama