Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sırbistan da Çalışmak

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Bize benziyorlar huy olarak. Ama dürüstler. Yemek çok ucuz. Alkol çok ucuz. Etin kilosu 500 dinar. 170 180 tl falan . Sigara ve yakıt pahalı. Kiralar uygun. 2012 2013 arabalar 3000 4000 euro civarı. Yaşanacak yer bence
İyi gayet ideal şartlar güzel sigara Avrupa da heryerde pahalı zaten o normal yakıtin da pahalı olmasi savaşlardan dolayı normal kiraların uygun olması güzel genelde pahalı derler

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,473
8,738
113
2+1 eşyalı Bi ev 400 500 euro temizi. Ucuza da bulunur şehir dışı. Ama her emlakci Türke vermiyor
Dost benim çalıştığım şirket Güney Kore ye gönderiyor evli olmasam giderdim aslında daha iyi fırsat bulsam Avrupa’da gidilir ama slavlar tehlikeli her ne kadar insanı temiz desende en az afrikalı cahil ırk kadar tehlikeliler hepsinde Rus kanı var sonuçta yakın zamanda da Kosova ile olanları biliyoruz nüfus olarak küçük ülkeler şehirleşme de çok aşırı yaygın değildir ne bilim orman yolunda kışın falan sağda solda psikopat milliyetçi bi sırpa denk gelir insan ne yapacağı belli olmaz onların

karabela49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
177
68
28
26 gün çalışsan
Ortalama günde 90 Euro kazanç desek
2340 Euro
500 Euro kira desek
Araç bakım vs yeme içme ve gezme eğlence desek 600euro
Sana kalan 1240 Euro civari 12 saate değmez ama tr şartına göre orda yeme içmeyi azaltıp kumar vs oynamadan birikim olur ins güzel kazançlar saglarsin

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,593
48,117
113
Dost benim çalıştığım şirket Güney Kore ye gönderiyor evli olmasam giderdim aslında daha iyi fırsat bulsam Avrupa’da gidilir ama slavlar tehlikeli her ne kadar insanı temiz desende en az afrikalı cahil ırk kadar tehlikeliler hepsinde Rus kanı var sonuçta yakın zamanda da Kosova ile olanları biliyoruz nüfus olarak küçük ülkeler şehirleşme de çok aşırı yaygın değildir ne bilim orman yolunda kışın falan sağda solda psikopat milliyetçi bi sırpa denk gelir insan ne yapacağı belli olmaz onların
Beni gönder Berk ben giderim lisan lazım deilse 😁 bakım korali kizlar nasilmis

BigRick

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
143
173
43
Merkezde çok o risk yok. Ama novi sad taraflarında ırkçılık daha fazlaymış

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,189
3,392
113
Braće Jerković, Beograd, Sırbistan burda kalıyordum vano alışveriş vardı onun yukarısında bir otel vardı orda kaliyordum

Bmu23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
170
34
28
Kral özelden yazıyorum dönüş yapar mısın