- 143
- 173
- 43
Evde hep Türk. Kuryelikte zaten dil gerekmiyor. Uygulamadan kod gösterip paketi alıyorsun adrese bırakıyorsun. Az Bi İngilizce bile yetti banaHepiniz türk müsünüz,dil sorunu var mi
Evde hep Türk. Kuryelikte zaten dil gerekmiyor. Uygulamadan kod gösterip paketi alıyorsun adrese bırakıyorsun. Az Bi İngilizce bile yetti banaHepiniz türk müsünüz,dil sorunu var mi
Yaş 33Yaş kax buarada
Arabayı ordan mı aldın nedir gidiş masrafı kaça patlarBurda ajanslar var . Onlar ile iletisime geçiyorsun. Öyle davet ediyorlar. Getirden büyükler zaten.
Total 1200 euroya patladı bana. Araç kirası ev kirası ekipman hesap aktivasyonu geçici oturum vs. Motorlara biraz daha az ama maliyetArabayı ordan mı aldın nedir gidiş masrafı kaça patlar
Gittim valla kankam konuşamadık. Hiç çıkmadım daha. Sadece ise odaklandım. Biraz Kasa yapayım cikcamVay kankam gittin sonunda demek ha nasıl Sırp gacilar iyi mi
Bende de araç ehliyeti var da ehliyet işini nası hallettinTotal 1200 euroya patladı bana. Araç kirası ev kirası ekipman hesap aktivasyonu geçici oturum vs. Motorlara biraz daha az ama maliyet
Yeni tr ehliyeti burada da geçerliBende de araç ehliyeti var da ehliyet işini nası hallettin
İyi yaptın kanka gitmekle bizim ülke artık tam kafa yemelik şu askerliği aradan çıkarayım bende döndüğüm de kısmetse yapicam yurt dışı ilk izlenimlerin nasıl olumlu muGittim valla kankam konuşamadık. Hiç çıkmadım daha. Sadece ise odaklandım. Biraz Kasa yapayım cikcam
İyimiş o ajanslara nerden ulaşabiliriz var mı internet adresleri önerebileceğinYeni tr ehliyeti burada da geçerli
Dost belgrad şehirleşme altyapi şehir teknolojileri anlamında bizden 20 yıl geride . Ama insan olarak 50 yıl öndeler. Güzel bence yaşanır . Çabuk Alıştımİyi yaptın kanka gitmekle bizim ülke artık tam kafa yemelik şu askerliği aradan çıkarayım bende döndüğüm de kısmetse yapicam yurt dışı ilk izlenimlerin nasıl olumlu mu
Yaz bana dm den yardımcı olurum düşünüyorsanİyimiş o ajanslara nerden ulaşabiliriz var mı internet adresleri önerebileceğin
Biz ilerdeyiz de ne oluyor kanka ülkede herkes mutsuz çabuk alismana sevindim o çok önemli benceDost belgrad şehirleşme altyapi şehir teknolojileri anlamında bizden 20 yıl geride . Ama insan olarak 50 yıl öndeler. Güzel bence yaşanır . Çabuk Alıştım
Bize benziyorlar huy olarak. Ama dürüstler. Yemek çok ucuz. Alkol çok ucuz. Etin kilosu 500 dinar. 170 180 tl falan . Sigara ve yakıt pahalı. Kiralar uygun. 2012 2013 arabalar 3000 4000 euro civarı. Yaşanacak yer benceBiz ilerdeyiz de ne oluyor kanka ülkede herkes mutsuz çabuk alismana sevindim o çok önemli bence
Sen nasıl buldun burayıHayırlı olsun 3 ay önce 25 gün Sırbistan Belgrad kaldım otelde
Tadic boskovic jkovic kosticin memleketi onlarada selam söyleBize benziyorlar huy olarak. Ama dürüstler. Yemek çok ucuz. Alkol çok ucuz. Etin kilosu 500 dinar. 170 180 tl falan . Sigara ve yakıt pahalı. Kiralar uygun. 2012 2013 arabalar 3000 4000 euro civarı. Yaşanacak yer bence