- 2,585
- 979
- 113
Kafadan geldiği için net bir şekilde penaltı değildir
Müdahale ceza sahası içinde devam ediyor. Buna penaltı değil diyen bugün ne giysem izlesinSivasın penaltısını bilemem verir veya vermez tamamda Fenerbahçe'nin penaltısı ilk müdahale dışarda buna penaltı diyen badminton izlesin.
Ekli dosyayı görüntüle 275716
Gerçek bir futbol gurmesisin hocam Fenerin içinde gizli bi örgüt var bunlar şirk koşan tipler onlardan arınmadığımız sürece hiçbir şey olmaz bizden önce bunları bi temizleyelim sonra vebalini de öderiz evelAllahFenerden bir cacık olmaz sadece bekleyin görün. 30 yaşıma geldim bu fb nin beli doğrulmaz çok insanın vebali var.
2. yarı bunların zor fikstürü başlayacak şimdi dedem dedikleri Jesus'u nasıl yerden yere vuracaklar tv de spor yorumcuları görürsünüz
İsteyen ekran görüntüsü alsın görüşürüz birkaç ay sonra ölmezsek
Sen önce futbolu öğren adam ceza sahası içine girene kadar müdahaleye devam ediyorSivasın penaltısını bilemem verir veya vermez tamamda Fenerbahçe'nin penaltısı ilk müdahale dışarda buna penaltı diyen badminton izlesin.
Ekli dosyayı görüntüle 275716
Tam yazıyordum üstteki yorumu ağzına sağlıkYa feneri bjksi gs mi kalmis herkes parasina bakio sizde burda enwrji sarfediiosunuz futbol eskidendi .siz futbolun keyif verfiginimi falan mi zannediisunuz bitti o isler 2 ay para almasinlar klubun a bellerler bunlar.tek golle milketi duduklerler bole aksana mac bakin.birakin bidi bidiyi
Broo akşam bir roll yap benim için uyarsaYa feneri bjksi gs mi kalmis herkes parasina bakio sizde burda enwrji sarfediiosunuz futbol eskidendi .siz futbolun keyif verfiginimi falan mi zannediisunuz bitti o isler 2 ay para almasinlar klubun a bellerler bunlar.tek golle milketi duduklerler bole aksana mac bakin.birakin bidi bidiyi
Çünkü gol sağlanırsa iptal oluyor, gol de insiyatifi yok elle oynamanın, savunma da var.Herkes kafadan gelmiş top diyor da aynı pozisyonda Sivaslı bir forvetin olduğunu ve kafasına çarpıp eline değerek kaleye girdiğini düşünelim. %100 iptal olacaktı gol. Bu durum defans oyuncularında olunca penaltı yok ama forvetler yapınca el var oluyor. Bu bir kural mı futbolda da ben mi bilmiyorum yoksa hakemler insiyatif mi alıyorlar bu tür pozisyonlarda
Yapariz ayarla sipalileriBroo akşam bir roll yap benim için uyarsa
Tamamdır dostumYapariz ayarla sipalileri
Tek maçlık bi roll mu 🤔😁😁Yapariz ayarla sipalileri
123....usagimTek maçlık bi roll mu 🤔😁😁
Eyii bakalım bol şans şimdiden.. lojada yer warmi mac izleyelim bu hafta123....usagim
Onu aksam goruruz vip mi locami kale arkasimi beles tepemiEyii bakalım bol şans şimdiden.. lojada yer warmi mac izleyelim bu hafta