- 34,552
- 19,153
- 113
Kafaları çektik üstüne bı ban yemeden yatalım iyi geceler dostlarSicalak rönesans
Kafaları çektik üstüne bı ban yemeden yatalım iyi geceler dostlarSicalak rönesans
Penalti yok tamm kusucam ya
keske insiyatif alsalar kimse ne yaptiğini bilmiyor bileHerkes kafadan gelmiş top diyor da aynı pozisyonda Sivaslı bir forvetin olduğunu ve kafasına çarpıp eline değerek kaleye girdiğini düşünelim. %100 iptal olacaktı gol. Bu durum defans oyuncularında olunca penaltı yok ama forvetler yapınca el var oluyor. Bu bir kural mı futbolda da ben mi bilmiyorum yoksa hakemler insiyatif mi alıyorlar bu tür pozisyonlarda
Cektikte konudakiler kadar güzel değil kafamız neyin kavgasını yapıyorsunuz derdinizi sikim neyse bı göz gitti uyuyalımKafaları çektik üstüne bı ban yemeden yatalım iyi geceler dostlar
iyi de başlık sivas penaltı pozisyonuPenalti yok tamm kusucam ya
Tamm penalti diil tartsmam bileiyi de başlık sivas penaltı pozisyonu
tamam baska baslıga git o zaman tostTamm penalti diil tartsmam bile
Gerçekten sebebini bilmiyorum dost. Mesela cezasahasi içinde forvet, defansı hafif itip topu alıp gol atsa faul var deniyor. Aynı şiddette faulü defansci yapıyor ve forvetteki çoğu zaman depar halindeyken falan, buna penaltı verilmez diyerekten devam diyorlar. Yani yapılan faullerin şiddeti aynı iken farklı kararlar çıkıyor garip bir şekildekeske insiyatif alsalar kimse ne yaptiğini bilmiyor bile
Doverim senitamam baska baslıga git o zaman tost
Ulan Erman hocaBunu vermediler bize siz neyi tartisiosujuz la
Nereye odunu verdık benzınde doktuk devammmHadi ben yattim beyler
herşey gibi futbolda deģisti tek zevkimizdi bir zamanlar inanki iddaa olmasa gözü geçtim midem bile kaldırmıyor farklı spor branşlarına yönelmenin zamanı çoktan geldi gecti benim kız selena izliyor daha zevkli🤣🤣🤣Gerçekten sebebini bilmiyorum dost. Mesela cezasahasi içinde forvet, defansı hafif itip topu alıp gol atsa faul var deniyor. Aynı şiddette faulü defansci yapıyor ve forvetteki çoğu zaman depar halindeyken falan, buna penaltı verilmez diyerekten devam diyorlar. Yani yapılan faullerin şiddeti aynı iken farklı kararlar çıkıyor garip bir şekilde
Kesinlikle öyle. Basket bile daha zevkli gelmeye başladıherşey gibi futbolda deģisti tek zevkimizdi bir zamanlar inanki iddaa olmasa gözü geçtim midem bile kaldırmıyor farklı spor branşlarına yönelmenin zamanı çoktan geldi gecti
Yaaa fenerliler işte yarın kendılerine olur fazla degıl 2 mac sonra bu konuyu hortlatırımŞimdi bu pozisyon Fenerbahçe'ye verilmese su anda twitterda ortalık yıkılır bu hakem 3-4 maç kızağa çekilirdi şimdi ise ifap kurallarını atıyorsunuz o zaman top kafadan sekiyor diye eline alsın ceza sahasına çıksın topla
Helal dostHerkese hayırlı geceler diliyorum ve Allah'a bugün de beni Türkiye'nin gelmiş geçmiş en şerefli ve büyük takımı Beşiktaşlı yaptığı için teşekkür ediyorum