Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sivasspor Penaltı Pozisyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AndersonTalisca

⚽❤️🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅽🅳 🆆🅷🅸🆃🅴 🅻🅾🆅🅴❤️⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,228
3,703
113
Herkes kafadan gelmiş top diyor da aynı pozisyonda Sivaslı bir forvetin olduğunu ve kafasına çarpıp eline değerek kaleye girdiğini düşünelim. %100 iptal olacaktı gol. Bu durum defans oyuncularında olunca penaltı yok ama forvetler yapınca el var oluyor. Bu bir kural mı futbolda da ben mi bilmiyorum yoksa hakemler insiyatif mi alıyorlar bu tür pozisyonlarda
keske insiyatif alsalar kimse ne yaptiğini bilmiyor bile

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,912
17,230
113
keske insiyatif alsalar kimse ne yaptiğini bilmiyor bile
Gerçekten sebebini bilmiyorum dost. Mesela cezasahasi içinde forvet, defansı hafif itip topu alıp gol atsa faul var deniyor. Aynı şiddette faulü defansci yapıyor ve forvetteki çoğu zaman depar halindeyken falan, buna penaltı verilmez diyerekten devam diyorlar. Yani yapılan faullerin şiddeti aynı iken farklı kararlar çıkıyor garip bir şekilde

ShakeLarkin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,133
2,390
113
Şimdi bu pozisyon Fenerbahçe'ye verilmese su anda twitterda ortalık yıkılır bu hakem 3-4 maç kızağa çekilirdi şimdi ise ifap kurallarını atıyorsunuz o zaman top kafadan sekiyor diye eline alsın ceza sahasına çıksın topla

AndersonTalisca

⚽❤️🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅽🅳 🆆🅷🅸🆃🅴 🅻🅾🆅🅴❤️⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,228
3,703
113
Gerçekten sebebini bilmiyorum dost. Mesela cezasahasi içinde forvet, defansı hafif itip topu alıp gol atsa faul var deniyor. Aynı şiddette faulü defansci yapıyor ve forvetteki çoğu zaman depar halindeyken falan, buna penaltı verilmez diyerekten devam diyorlar. Yani yapılan faullerin şiddeti aynı iken farklı kararlar çıkıyor garip bir şekilde
herşey gibi futbolda deģisti tek zevkimizdi bir zamanlar inanki iddaa olmasa gözü geçtim midem bile kaldırmıyor farklı spor branşlarına yönelmenin zamanı çoktan geldi gecti benim kız selena izliyor daha zevkli🤣🤣🤣

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,592
44,951
113
Şimdi bu pozisyon Fenerbahçe'ye verilmese su anda twitterda ortalık yıkılır bu hakem 3-4 maç kızağa çekilirdi şimdi ise ifap kurallarını atıyorsunuz o zaman top kafadan sekiyor diye eline alsın ceza sahasına çıksın topla
Yaaa fenerliler işte yarın kendılerine olur fazla degıl 2 mac sonra bu konuyu hortlatırım

ShakeLarkin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,133
2,390
113
Herkese hayırlı geceler diliyorum ve Allah'a bugün de beni Türkiye'nin gelmiş geçmiş en şerefli ve büyük takımı Beşiktaşlı yaptığı için teşekkür ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...