Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sivasspor Penaltı Pozisyonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AndersonTalisca

⚽❤️🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅽🅳 🆆🅷🅸🆃🅴 🅻🅾🆅🅴❤️⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,228
3,703
113
Ben Trabzonsporluyum ama bana göre de kim sadece Türkiye'de değil Avrupa'dada kendini ispatlamışsa büyük odur tartışılmaz bu sene atl. Madrid Avrupa'dan tamamen elendi ama bu onların büyük takım olduğu gerçeğini değiştirmez İspanya Ligi'nde şampiyon oldu şampiyonlar ligi finali oynadı şimdi kolay bı gruptan UEFA'ya bile kalamadı bu onların büyüklüğünden bişey kaybettirmez Sevilla berbat bu sene ama en fazla UEFA kupası kazanan takım
onu anlamıyor dost kafaya koymuş 2 büyük 3 küçük boş safsata

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,594
23,584
113
Pozisyon penalti falan diil ayrica amma tatava yaptiniz

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,592
44,950
113
Gs besiktastan 3 sampiyonluk fenerde 1 sampiyonluk cslmistir beni konusturmayin uyuorum.5 yil fenere 5 yil gs i her machakem dogrssa beni yinede kesmez.
Onları biliyoruz dayı mevzu 2 büyük varmıs ta 1. Gs miş digeride fb miş Türkiyede

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,594
23,584
113
Besiktas fener derbilerinde gs derbilerinde drplasmanda 500 kere dogranmistir dis mihraklar ebemizi diktii yillarca feber gs hakemlerden kojusacak en son 2 takimdir

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,912
17,230
113
Ben mi körüm top açık olan ele yön değiştirmiyor mu.
Herkes kafadan gelmiş top diyor da aynı pozisyonda Sivaslı bir forvetin olduğunu ve kafasına çarpıp eline değerek kaleye girdiğini düşünelim. %100 iptal olacaktı gol. Bu durum defans oyuncularında olunca penaltı yok ama forvetler yapınca el var oluyor. Bu bir kural mı futbolda da ben mi bilmiyorum yoksa hakemler insiyatif mi alıyorlar bu tür pozisyonlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...