Brnim bel ağrım var az önce uyandım yatakta dönmeye devamBu saattte kimse sebepsiz ayakta kalmaz sizleeeide de uyutmayan nedir
Ah aga kalp agrisinda iyidirBrnim bel ağrım var az önce uyandım yatakta dönmeye devam
Çok şükür kalpte sıkıntı yok 8 yıllık evliyim musmutlu bir evlilik 2 tanede bonusu var çok şükür.Ah aga kalp agrisinda iyidir
Allah şifa versin hayat zor
Valla.ne güzel aga o kadar sorunum derdim var ki ne uyku giriyor gozume ne de başka birseyÇok şükür kalpte sıkıntı yok 8 yıllık evliyim musmutlu bir evlilik 2 tanede bonusu var çok şükür.
Nokta atış aga şuraya zamani kalmayan kalbinde nokta atışını paylas“Ne kadar az bilirsen o kadar iyi uyursun” der Gorki: İzahını Sartre yapar; “Uyursan gece biter, uyuyamazsan sen." Son noktayı Freud koyar: “Çok uyumak kaçmaktır, uyuyamamaksa yakalanmak." Sanırım bu alıntıda cevabı bulabiliriz.
Sorunu sen mi yarattin yoksa elinde olmayan sebepler miValla.ne güzel aga o kadar sorunum derdim var ki ne uyku giriyor gozume ne de başka birsey
Dostum sorun ararsan o kadar çokki ama yinede bu günlerde geçecek diye umut ediyoruz. Artık maddi sorunları kafaya takmıyorum. Sağlıklıysan hayatta çözülemeyecek sıkıntı, sorun yok.Valla.ne güzel aga o kadar sorunum derdim var ki ne uyku giriyor gozume ne de başka birsey
ikiside benim yarattigim sorunlar da vae elimde olmayan sebepler de derdim boyumi aşıyor intihari düşünürcesine artikSorunu sen mi yarattin yoksa elinde olmayan sebepler mi
simdilik hayattayim ama zor aga ben yani ne bileyim zor çok gidemem ben su hayattaDostum sorun ararsan o kadar çokki ama yinede bu günlerde geçecek diye umut ediyoruz. Artık maddi sorunları kafaya takmıyorum. Sağlıklıysan hayatta çözülemeyecek sıkıntı, sorun yok.
Intihari düşünür herkes anlık sinirle uzuntuyle her şey gelip geciyor o yüzden çok kafaya takmayacaksin gamsizda olmayacaksin elinden bir şey gelmiyorsa zamani bekleyeceksin gecmeyen hicbir şey yok hayat boyle isyan sebebi ararsan çok varikiside benim yarattigim sorunlar da vae elimde olmayan sebepler de derdim boyumi aşıyor intihari düşünürcesine artik
Kardeşim yaşın kaç bilmiyorum bende zamanında bu evrelerden geçtim intihar etmeyi düşündüm ne bileyim saçma sapan şeyler düşündüm. Sonra hayata bir baktım bir şekilde rayına oturuyor yeterki sen mücadele etmekten vazgeçme. Bazen çıkmazda olduğunu düşünürsün belkide o senin kurtuluşundur, hayatını düzene sok an için bir sebeptir.simdilik hayattayim ama zor aga ben yani ne bileyim zor çok gidemem ben su hayatta
Kac kere denediysem uçurumdan kurtaramadim kendimi ucumurun kenarında bi el görünüyor ama uzanmiyor yine bakıyorum tek başıma birsürü dert sorun çaresizlikIntihari düşünür herkes anlık sinirle uzuntuyle her şey gelip geciyor o yüzden çok kafaya takmayacaksin gamsizda olmayacaksin elinden bir şey gelmiyorsa zamani bekleyeceksin gecmeyen hicbir şey yok hayat boyle isyan sebebi ararsan çok var
21 aga dert 3 5 olsa neyse de cok aga atlatamiyorum tek kaldim desek yeri su hayattaKardeşim yaşın kaç bilmiyorum bende zamanında bu evrelerden geçtim intihar etmeyi düşündüm ne bileyim saçma sapan şeyler düşündüm. Sonra hayata bir baktım bir şekilde rayına oturuyor yeterki sen mücadele etmekten vazgeçme. Bazen çıkmazda olduğunu düşünürsün belkide o senin kurtuluşundur, hayatını düzene sok an için bir sebeptir.
Sorun dediğin ne senin 50k para olsa cozulecek mi bence senin hem büyük sorunun para olmaması emin ol öyle insanlar var ki 200 bin borcu olsa yaşama sevinci gelecek eğer borcun varsa kumarla kapatmaya calisma çünkü hiçbir zaman kapanmayacak kapansada yine acacaksin valla beklemekle hiçbir şey olmuyor ben 10 aydir bekliyorum kalpazanlastim iyice bir çeki düzen verecek anı bekliyorum inşallah rayina oturtacagiz bi takim sorunlarıKac kere denediysem uçurumdan kurtaramadim kendimi ucumurun kenarında bi el görünüyor ama uzanmiyor yine bakıyorum tek başıma birsürü dert sorun çaresizlik
Aga ne para var ne huzur ne mutluluk ne de baska birsey elle tutulur birsey olsa keske hayatimda o d yok kiSorun dediğin ne senin 50k para olsa cozulecek mi bence senin hem büyük sorunun para olmaması emin ol öyle insanlar var ki 200 bin borcu olsa yaşama sevinci gelecek eğer borcun varsa kumarla kapatmaya calisma çünkü hiçbir zaman kapanmayacak kapansada yine acacaksin valla beklemekle hiçbir şey olmuyor ben 10 aydir bekliyorum kalpazanlastim iyice bir çeki düzen verecek anı bekliyorum inşallah rayina oturtacagiz bi takim sorunları
Zaten hep teksin hayatının sonuna kadarda tek olacaksin ben onu öğrendim hiçbir şekilde seni her seyinle kabul eden biri olmayacak hayatinda bunu bilerek yasamak lazim21 aga dert 3 5 olsa neyse de cok aga atlatamiyorum tek kaldim desek yeri su hayatta
Yaşadıkların çok büyük olabilir ama şunuda unutma beterin beteri vardır bazen kötü şeylere bile şükretmesini bileceksin 36 yaşındayım hayatta yaşamadığım sıkıntı kalmadı dediğimde daha büyüğü geliyor. Ve sonunda dedimki sağlıktan gerisi yalan aldiğin nefes, parasız bile olsan sokakta yürüdüğüne şükredeceksin. Sabah sabah saçmalattın beni 😊21 aga dert 3 5 olsa neyse de cok aga atlatamiyorum tek kaldim desek yeri su hayatta
Senin kendine faydan yoksa kimsenin sana faydası olmaz bir 2 olur işte ama kimse sana surekli tahammul etmezAga ne para var ne huzur ne mutluluk ne de baska birsey elle tutulur birsey olsa keske hayatimda o d yok ki