Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sizin Uyumama Sebebiniz Nedir

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
Zaten hep teksin hayatının sonuna kadarda tek olacaksin ben onu öğrendim hiçbir şekilde seni her seyinle kabul eden biri olmayacak hayatinda bunu bilerek yasamak lazim
Aga hayatim son 1 senedir bitti huzurum yok psikolojim lbozuluyor düşüne düşüne her zaman hayata gülerek yaklaşan ben gülmeyi unuttum

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
Yaşadıkların çok büyük olabilir ama şunuda unutma beterin beteri vardır bazen kötü şeylere bile şükretmesini bileceksin 36 yaşındayım hayatta yaşamadığım sıkıntı kalmadı dediğimde daha büyüğü geliyor. Ve sonunda dedimki sağlıktan gerisi yalan aldiğin nefes, parasız bile olsan sokakta yürüdüğüne şükredeceksin. Sabah sabah saçmalattın beni 😊
Öyle tabi abide ne bileyim artık sanırım kaldiramiyorum

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
kimseden tahammül beklemiyorum ama kendime bile kalmadi ki artik tahammülüm
Geçer furkan huzurunu ne aliyorsa uzaklasmazsan daha da çok alacak insan bazen güç bulamıyor kendinde biliyorum ama kendi düşen aglamaz sisteme duzene kadere kufretmekle hiçbir şey olmuyor

kumaratör

KuMaRaTöR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,561
3,495
113
Öyle tabi abide ne bileyim artık sanırım kaldiramiyorum
Sana 2 senede başıma gelen 2 tane olayı kısadan anlatayım. Telefon dükkanı açtım biriyle ortak bi şekilde anlaşamadık kapattık ve 20 bin içeri girdim sonra 1 buçuk yıl önce lokanta açtım pandemi süreci girdi onuda 9 ay önce kapattım 50 binde ordan içeri girdim ve 9 aydır işsizim şuan maddi olarak bitiğim.şimdi hayattan vazmı geçmeliyim aksine dahada üstüne gidiyorum başaramadı diyenlere haddini bildirmek için pusudayım. Yani işin özü mücadeleden vaz geçmeyeceksin.

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
Geçer furkan huzurunu ne aliyorsa uzaklasmazsan daha da çok alacak insan bazen güç bulamıyor kendinde biliyorum ama kendi düşen aglamaz sisteme duzene kadere kufretmekle hiçbir şey olmuyor
Saga donsem huzurumu alan şey sola donsem oyle gözümu kapatsam kapattığım an zaten dağılırim daha da tek çemberde kaldim erimeyi bekliyorum sadece o noktada

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
Sana 2 senede başıma gelen 2 tane olayı kısadan anlatayım. Telefon dükkanı açtım biriyle ortak bi şekilde anlaşamadık kapattık ve 20 bin içeri girdim sonra 1 buçuk yıl önce lokanta açtım pandemi süreci girdi onuda 9 ay önce kapattım 50 binde ordan içeri girdim ve 9 aydır işsizim şuan maddi olarak bitiğim.şimdi hayattan vazmı geçmeliyim aksine dahada üstüne gidiyorum başaramadı diyenlere haddini bildirmek için pusudayım. Yani işin özü mücadeleden vaz geçmeyeceksin.
Zamanim olup sürem olsa keşke ne zamanim kaldi ne de sürem benim sen gibi hayata bağlayan pek etkenim yok ki ne çocuk ne eş anne babamada maddi anlamda zarar vermekten birsey yapmıyorum

kumaratör

KuMaRaTöR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,561
3,495
113
Zamanim olup sürem olsa keşke ne zamanim kaldi ne de sürem benim sen gibi hayata bağlayan pek etkenim yok ki ne çocuk ne eş anne babamada maddi anlamda zarar vermekten birsey yapmıyorum
Hayata bağlayan etkeninmi yok aileden daha önemli bir şey yok bu hayatta heleki anne, baba. Furkan bi link atıcam bulayımda onu izle.

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
Hayata bağlayan etkeninmi yok aileden daha önemli bir şey yok bu hayatta heleki anne, baba. Furkan bi link atıcam bulayımda onu izle.
Onlari da böyle davranarak ister istemez uzuyorum aga cok değişik bir duruma geldim 1 sene de

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Saga donsem huzurumu alan şey sola donsem oyle gözümu kapatsam kapattığım an zaten dağılırim daha da tek çemberde kaldim erimeyi bekliyorum sadece o noktada
Furkan psikolojin bozuk eğer basedemiyorsan tedavi almayi dene bunda kötü bir sey yok daha neler olacak neler hayatta bende çok zorlandigim zamanlar oldu eğer sorunlari kafanda buyutursen isler iyice karmasiklasir hadi diyelim atladin bi yerden oldun gittin kimin kac gun umrunda olacak bi ailen üzülür bir süre sonra herkes hayatina devam sanki hiç var olmamissin gibi hadi olmedin kotu sans orda da yakani bırakmadı sakat kaldin o zaman ayvayi yedin zindan gibi 30 40 sene büyütme sorunlari kafanda baş edeceksin edemiyorsan hep yalnız kalacaksin bu senin tercihin bu sebepten kimseye kizamazsin herkes dönem dönem buyuk zorluklar yaşar o zaman güzel gunlerin anlami oluyor insaniz başa gelen cekilir ötesi yok intihar dusundugunde yalniz kalma sohbet et birileriyle ama yasin genc bende gencim daha çok zaman var önümüzde anlık bunlar geçer surekli oluyorsa psikiyatr ile görüş o kisiyide dikkat e al kendin icin

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
Furkan psikolojin bozuk eğer basedemiyorsan tedavi almayi dene bunda kötü bir sey yok daha neler olacak neler hayatta bende çok zorlandigim zamanlar oldu eğer sorunlari kafanda buyutursen isler iyice karmasiklasir hadi diyelim atladin bi yerden oldun gittin kimin kac gun umrunda olacak bi ailen üzülür bir süre sonra herkes hayatina devam sanki hiç var olmamissin gibi hadi olmedin kotu sans orda da yakani bırakmadı sakat kaldin o zaman ayvayi yedin zindan gibi 30 40 sene büyütme sorunlari kafanda baş edeceksin edemiyorsan hep yalnız kalacaksin bu senin tercihin bu sebepten kimseye kizamazsin herkes dönem dönem buyuk zorluklar yaşar o zaman güzel gunlerin anlami oluyor insaniz başa gelen cekilir ötesi yok intihar dusundugunde yalniz kalma sohbet et birileriyle ama yasin genc bende gencim daha çok zaman var önümüzde anlık bunlar geçer surekli oluyorsa psikiyatr ile görüş o kisiyide dikkat e al kendin icin
aga birde koronaya yakalandik ağır geçiriyorum baya negatfe döndüm ama hala da kötüyüm gözümün onunde birsürü bu hastalıktan giden oldu çok farklı hersey ust uste gelince

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
cyber tenisin allah belasını versin şerefsizler 20 dk dır aynı oyun sayısındalar sağ çapraza vursan oyunu kazanıcaksın gerizekalı herif topu adama pas veriyor sinirlerim hopladı sabah sabah. banko alınacak bissürü puan fırsatı gitti. verin o konsolu bana 6-0 kazanayım her seti

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
17k dediğin hiç bir şey kazanırsın önemli olan kumarla kapatmaya çalışma o zaman ödersin kumarla ödemeye çalışırsan 1 sene sonra 17k olan borcun 50k olur.
odeme şansını cok yakaladim kac kere o miktara geldim ama cekmedim aptallik yaptım bunlar da insana zarar veriyor

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
0 borcla girdik 1 sene de hem 0iz hemde 17k boectayiz
Seni korkutan şey o 17k borcun ve elinde olanin gitmesi hadi diyelim 30k sana bir şey diyeyim Furkan sen isin basiyla ortasi arasinda bi yerdesin kumar oynama çünkü artarak devam edecek çok daha kötü günler gelir sansin yaver gider o parayi toplarsin bir gün ertesi gün 2 kati olur borcun arttikca hirsiz ugursuz dolandirici biri olursun kendine çeki düzen ver bak şundan eminim bu borcu kumarla kapatamazsin sağda solda gordugun gibi sana 5tl ye 10k denk gelmicek gelecek diye bekleyerek oynarsan o borç 2 sene sonra 100bin olur o zamana kadar calistigin paraninda hayrini gormessin vazgec bende bekliyorum bi suredir iyi bir para vurayimda kafamda bir 2 sey var onu yapayim diye oyle olmuyor o isler hele borc islerine girip devam ettirirsen felakete gidersin

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
Seni korkutan şey o 17k borcun ve elinde olanin gitmesi hadi diyelim 30k sana bir şey diyeyim Furkan sen isin basiyla ortasi arasinda bi yerdesin kumar oynama çünkü artarak devam edecek çok daha kötü günler gelir sansin yaver gider o parayi toplarsin bir gün ertesi gün 2 kati olur borcun arttikca hirsiz ugursuz dolandirici biri olursun kendine çeki düzen ver bak şundan eminim bu borcu kumarla kapatamazsin sağda solda gordugun gibi sana 5tl ye 10k denk gelmicek gelecek diye bekleyerek oynarsan o borç 2 sene sonra 100bin olur o zamana kadar calistigin paraninda hayrini gormessin vazgec bende bekliyorum bi suredir iyi bir para vurayimda kafamda bir 2 sey var onu yapayim diye oyle olmuyor o isler hele borc islerine girip devam ettirirsen felakete gidersin
Aga olmuyor en iyi örneği dedigin gibi ikimiziz bak sende diyorsun vurup gitmeyi diye olmuyor cok uzun süredir oynuyorum ben böyle baş olmaz ki aga 8 yaşında yasala başladım ben malesef ki