Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sizin Uyumama Sebebiniz Nedir

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Aga olmuyor en iyi örneği dedigin gibi ikimiziz bak sende diyorsun vurup gitmeyi diye olmuyor cok uzun süredir oynuyorum ben böyle baş olmaz ki aga 8 yaşında yasala başladım ben malesef ki
Ben borç kapatmak için oynamıyorum.param olmadığında borc alipta da oynamıyorum. Benim kafamda başka şey var tedavi alıp uzaklasmazsan borc kapatmak için oynarsan bir gün belki kapatırsin çok düşük ihtimal ama yine daha büyüğünü acacaksin bu işin şakası yok kimse seni sevmez takmaz umursamaz kendi hayatin ben sadece tavsiye veririm uymayacaksin biliyorum ama bu düzen böyle hep daha kötüye gidecek bunu bil

Cicero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,232
677
113
Bu saatte uyuyamamın sebebi '' Garibanlık ''

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,334
3,196
113
uykusuzluğa alıştın mı öyle gidiyor, kaç sene oldu hatırlamıyorum kafamı yastığa koyup hiç bişey düşünmeden uyuduğumu.Yıllardır aynı sabah karşı 4-5 uyu 2.5-3 saat sonra işe git gençken anlamıyosun ama yıllar geçince gerçekten çökertiyo bünyeyi.Bi arkadaşımın sözü vardı gece yastığa başını koy kafana taktığın ne sorun varsa onları yatağın dışında bırak bi yere gitmiyolar sabah zaten seni bulacaklar :)

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
uykusuzluğa alıştın mı öyle gidiyor, kaç sene oldu hatırlamıyorum kafamı yastığa koyup hiç bişey düşünmeden uyuduğumu.Yıllardır aynı sabah karşı 4-5 uyu 2.5-3 saat sonra işe git gençken anlamıyosun ama yıllar geçince gerçekten çökertiyo bünyeyi.Bi arkadaşımın sözü vardı gece yastığa başını koy kafana taktığın ne sorun varsa onları yatağın dışında bırak bi yere gitmiyolar sabah zaten seni bulacaklar :)
dertler beni tuvalette bile rahat bırakmıyor hep benimle

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
g
garibanliktan uykusuz kalıyoruz :(
hocam zenginler daha az uyuyor asıl geç yatan gününü gün edenler onlar. bi aralar 10-20k çekiyordum sitelerden 2 gün uyumamıştım sevinçten, paramın olması sevincinden. milyoner falan olsam 1 saatimi boşa harcamazdım hiç uyumazdım anasını satım. şimdi uyuyoz yeri geliyo 2 gün üst üste uyanmak istemiyoz moralsizlikten. para herşeyin ilacıdır seni baştan aşağı değiştirir nokta

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
hocam zenginler daha az uyuyor asıl geç yatan gününü gün edenler onlar. bi aralar 10-20k çekiyordum sitelerden 2 gün uyumamıştım sevinçten, paramın olması sevincinden. milyoner falan olsam 1 saatimi boşa harcamazdım hiç uyumazdım anasını satım. şimdi uyuyoz yeri geliyo 2 gün üst üste uyanmak istemiyoz moralsizlikten. para herşeyin ilacıdır seni baştan aşağı değiştirir nokta
o zaman ilacimiz yok başkan ilaç olmadan da insan dusunur daha kötü olur