- 50
- 10
- 8
Kanka site ödeme vericek o güveni aldım yeni diye yerine oturmayan şeyler var huysuzlanıyo insan ama gelir ödemesi 2 saat diyosun adam 20 dk çekmiş ne kadar şanslıTam tamına 2 saat oldu çekim hala pending yazıyor
Kanka site ödeme vericek o güveni aldım yeni diye yerine oturmayan şeyler var huysuzlanıyo insan ama gelir ödemesi 2 saat diyosun adam 20 dk çekmiş ne kadar şanslıTam tamına 2 saat oldu çekim hala pending yazıyor
15 dakika sürmesi vallaNe kdr sürede yatırdılar??
Ben aldımÖdemesini alan varmı
Reis ben çevrimi tamamladım şimdi direk çekim verdim olurmu illa müşteri temsilcisine bilgimi vericemBen aldım
Hangi çekim yontemi2 saat 15 dk oldu hala pending
Dene bi reis olmadı sorarsın ben bağlandım banka havalesi ile çekim verebilirsiniz dediler okadar bende çektim 15 olmadan yatırdılar vallaReis ben çevrimi tamamladım şimdi direk çekim verdim olurmu illa müşteri temsilcisine bilgimi vericem
Ne zaman çektim reisDene bi reis olmadı sorarsın ben bağlandım banka havalesi ile çekim verebilirsiniz dediler okadar bende çektim 15 olmadan yatırdılar valla
12:30 da çekim verdim 12:41 de geldi para reis baya hızlo geldi ben yaptırmalarını bile beklemiyordum açıkçası bakiyeyi silerler diye düşünmüştümNe zaman çektim reis
Payfix le çektiğine eminmisin çekim limiti düzenlermisi yapmıyorlar canlıya desteğe bağlanıyorum boyuna atıp tekrar sıraya sokuyolar
Çekim düzenlemesini nasıl yapcaz knkNe zaman çektim reis
Cevrim yaptimmi reis3 saat sonra geldi benim ki
Kardeş 2 saattir uğraşıyorum bende rezillikYa bu serdardann başkasına nasıl bağlancaz hep o geliyor cevap vermiyor konuşmadan cik7yor
İnanalimmi12:30 da çekim verdim 12:41 de geldi para reis baya hızlo geldi ben yaptırmalarını bile beklemiyordum açıkçası bakiyeyi silerler diye düşünmüştüm
Çekim limiti uyarısı vermedimi sana ilk baştaDene bi reis olmadı sorarsın ben bağlandım banka havalesi ile çekim verebilirsiniz dediler okadar bende çektim 15 olmadan yatırdılar valla