Andaval mısın dostun 2. Line yapmıyor diyorum slotları ayarlı sahte lisanslı sanki 1000 yapmak imkansız senin vesilen ile milletin tcsi yazılıyorBenim anlamadigim nokta su bu bonus yatirimlimi ne dert ettiniz 😂
Deneme bonus istersen yok der eposta sms onay spin de alBonus yok konu. Kilit
AynenCanlı destek yok??
Andaval olan sensin ben 973 yapip cekim verdim her slot sana odeme yapmayinca bole agliyormusunAndaval mısın dostun 2. Line yapmıyor diyorum slotları ayarlı sahte lisanslı sanki 1000 yapmak imkansız senin vesilen ile milletin tcsi yazılıyor
Ben iraua deneme bonus ekliyor yazmadim iyi oku sms eposta onay spin konusmalarimi okymadan bonus istersen alamazsn
Deneme bonusunun bitmesi için 1 kişinin çekim yapması yeterli galiba
kral nedemek istediğini anlayamadım sms e posta onayından sonra otomu eklenıyor bonus bunu mu demek istedin?Deneme bonus istersen yok der eposta sms onay spin de al
Canli destekden talep et sms eposta onay spin yaz ekliyor 👍🏿kral nedemek istediğini anlayamadım sms e posta onayından sonra otomu eklenıyor bonus bunu mu demek istedin?
spor serbestmi kazamclaKardesim YATİRİMLİ BONUS DEGİL PARANİ KAYBEK BİSE DEGİL CANLİ DESTEK BUTONUDA ANA SAYFADA VAR GECE GECE BOS YAPMA OYNAYACAKSAN OYNA YAP 1000 VER CEKİMİNİ VERİRSE GULE GULE HARCA VERMESSE KOY BİTARAFİNA GEC NE KAYBETCEN ?