- 283
- 115
- 43
sen ne erkeğisin alemin erkeği mi mal@Lawlss bırak bunları bunlar klavye erkeği realde bunlari yaparmaz bunlar
sen ne erkeğisin alemin erkeği mi mal@Lawlss bırak bunları bunlar klavye erkeği realde bunlari yaparmaz bunlar
2k yatırım istemek normal bir sey değil insan tepki gösterir ama bu arkadaşlar fazla özgüvenli ondan gerginlikBu konuda ki herkes neden çok gergin😁
herkes ki 2k oluyor problemde bu bende öylesine deneyeyim dedim Hemen spine girdi 3500 verdi ama yatırım yapmamKasa 2000 oldu yatiralim bi 2bin
Yatirim yapip odenmiyen yok riske giricemherkes ki 2k oluyor problemde bu bende öylesine deneyeyim dedim Hemen spine girdi 3500 verdi ama yatırım yapmam
Risk değil bro, forumda da 3 arkadaş denedi 3'ü de ödeme aldı.Yatirim yapip odenmiyen yok riske giricem
Şans yanında olsunYatirim yapip odenmiyen yok riske giricem
Bi numaranı yazsan bu mal yazdığın klavyene oturtucam seni ama işte, neden istiyosun numaramı diye cevap yazarsın anca Kodumun erkeği seni.sen ne erkeğisin alemin erkeği mi mal
Siteye üye olduğun numaranla bonus talepte belirttiğin numara aynı olmalıymış kral belki ondandır.SMS gelmiyor bundan bir türlü alamadim
2binlik kupon glmezse kalan 2 bini cekeriz bizdeRisk değil bro, forumda da 3 arkadaş denedi 3'ü de ödeme aldı.
Bnm bonusu al butona bile basilmiyo 2 tarayici denedimSiteye üye olduğun numaranla bonus talepte belirttiğin numara aynı olmalıymış kral belki ondandır.
Bottan al talep bonusu ole oluyoBnm bonusu al butona bile basilmiyo 2 tarayici denedim
Simdide kod gelmiyorEğer site ödüyorsa gerçekten yapılır ve sitenin kalitesi artar
Ne kadar zamanda ekleniyor bonus talep ettik sukurSimdide kod gelmiyor