Aynen kanka dolandırıcı bunlar s.et çık konudan s.gitistersen 20k yatıralım 2k az madem dolandıracaksınız daha iyi rakam olsun
Tebrikler hocam güle güle harca <3Ekli dosyayı görüntüle 528661 Paylaşan arkadaşa teşekkürler rulet oynadım sadece
Malesef, canlı desteğe sor istersen kral garanti olsunSpor alanı için oran şartı var mıdır beyler bilen var mı
Sorun olacağını zannetmiyorum kral, sorun yaşayan kimseyi görmedim bu bonustan.Herkese yatmış site sağlam gibi ama yinede 2k riske atmak sıkıntı.
knk süresi varmış o yüzden benim iş yaşSelamlar beyler,
Ben çekim yaptığım için sizler de kaçırmayın diye paylaşıyorum. Slotella sitesi bugün üye olanlara özel 1k deneme bonusu veriyor;
Bakiyeyi 2k yapabilirseniz 2k yatırıp o yatırdığınız 2k'yı 1x çevirip gelen kazancı max sınır olmadan çekebiliyorsunuz. 5 dakikada ödediler benimkini;
Ekli dosyayı görüntüle 528502
Vakens dmden bi telefon numaranı yazsana banasana mı soracam yavşak sitenin adamısın galiba böyle götün kalkıyor
Bekliyorum telefon numaranı yazsana mı soracam yavşak sitenin adamısın galiba böyle götün kalkıyor
@Lawlss bırak bunları bunlar klavye erkeği realde bunlari yaparmaz bunlarVakens dmden bi telefon numaranı yazsana bana
Adamların yatıracak 2k parası yok diye bana sallıyo anlamadım ki@Lawlss bırak bunları bunlar klavye erkeği realde bunlari yaparmaz bunlar
@Lawlss bende yatırmam zaten de 2 k ben sallamıyorum canın isteyen yatırim yapar çeker zaten 2 k büyük para değil artık hayat şartlarına pahalıliga göreAdamların yatıracak 2k parası yok diye bana sallıyo anlamadım ki
2k yatıracak parası olmayan konuya sallıyor anlamadım kiBu konuda ki herkes neden çok gergin😁
Bir moron da demiş ki deneme bonusu dediğin 100 yatırımlı olur falan. Herkes sizin gibi ağzı açlıktan kokarak dolaşmak zorunda değil ki neyin kafasını yaşıyosunuz anlamıyorum aq.Bu konuda ki herkes neden çok gergin😁