Bende bekliyorum ama miktar çok kimse yaklaşmaz bulana kadar bekleyeceğiz mecburgüvenilir biri varsa bolusurum 2000yaptim param yok şimdilik
Sence senin mi güvenmen lazım yoksa parayı atacak adamın mı sana güvenmesi 😁güvenilir biri varsa bolusurum 2000yaptim param yok şimdilik
+27 kişide alacağım var veren yokBeyler kimse kimseye 2 k atmaz o kadar 100 200 verdikki onu ödemiyorlar dm kapatim rahatim
Tek mac sa 2 oran,kombinede 1,50 ve ustu
bekliyoruz kral bol sansben yatırım yaptım 1 tur slot cevirip kalanı çekcem yazarım durumu
hadi ya yalan oldu o zaman güzleim bonus diğer maç 1.34 oran awTek mac sa 2 oran,kombinede 1,50 ve ustu
Bana kimse para atmasın gardaş kullanıcı adı şifre veririm oynar bolusuruzSence senin mi güvenmen lazım yoksa parayı atacak adamın mı sana güvenmesi 😁
yanlız bu dediğin anapara çevrimi şartı eklenen 1k değilTek mac sa 2 oran,kombinede 1,50 ve ustu
aldın mı bonusu ver katlayalımBana kimse para atmasın gardaş kullanıcı adı şifre veririm oynar bolusuruz
yokBonus talep için sms gelmeden var mi
Bende zenginimde bu ara yok olmayinca olmuyor bazenAynen parasi olan alir bu bonusu 2bin tl kimse vermez ben zenginim ben bile vermem yani
Aldimda 2000yaptim güvenmek nekadar zor biseymis harbidenaldın mı bonusu ver katlayalım