- 32,256
- 15,889
- 113
Duygulandım 😕Ben almam alana yardımcı olurum Joe
Duygulandım 😕Ben almam alana yardımcı olurum Joe
Reis ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun ben diyorumki vereyim sen çevir senden zarar gelecegini düşünmüyorumDostum spor ile uğraşma rulette oyna iki bölgeye eşit baş 500+500 gelirse devam et bir el daha zaten 2000 olur.
Ben 2000yaptim zatenReis ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun ben diyorumki vereyim sen çevir senden zarar gelecegini düşünmüyorum
Onlarida alicaz Nişantaşı'ndan az kaldıZengin adamın derdi farklı dost senin de nişantaşında evlerin var işin olurmu bunlarla
Sen yaparsın dost helal olsunOnlarida alicaz Nişantaşı'ndan az kaldı
nasıl yani enişte ne anlamda güvenmiyelimKimseye güvenmeyin suistimal eden illaki çıkacaktır en güvenilir kumarbaz ölü kumarbazdır
Aldın galiba 2 k yoksa 2 k veririm 3 k alırım enişteKimseye güvenmeyin suistimal eden illaki çıkacaktır en güvenilir kumarbaz ölü kumarbazdır
dost bana 2k ver ama alma olurmuAldın galiba 2 k yoksa 2 k veririm 3 k alırım enişte
Para vermesinler kimseye bıktık dert dinlemeye hafta da 10 kere o aldı vermedi bu aldı vermedi diye mesaj geliyornasıl yani enişte ne anlamda güvenmiyelim
En guzel iyilik karsiliksiz olanidir yegenAldın galiba 2 k yoksa 2 k veririm 3 k alırım enişte
Ben almadım enişte 2k çarpacak dost bulamayız diyeAldın galiba 2 k yoksa 2 k veririm 3 k alırım enişte
Okadar zengin değiliz dahadost bana 2k ver ama alma olurmu
Aynen enişte keşke bizde alsak vermesek olmaz mıPara vermesinler kimseye bıktık dert dinlemeye hafta da 10 kere o aldı vermedi bu aldı vermedi diye mesaj geliyor
Al alBen almadım enişte 2k çarpacak dost bulamayız diye
Versene 30 k karsiliksizEn guzel iyilik karsiliksiz olanidir yegen