Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotella 1K Deneme Bonusu -"Bu Haftaya Özel" - 2K Yatırımlı

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,524
44,897
113
Valla bilmiyorum herkesin düşüncesine saygı duyarim kumar için o miktar elden borca bu ortamda girmem kolay kolay
ben işin Makarasındayım Dost burada maksat arkadaslarda birseyler kazansın diye boyle soyluyorum yoksa 2 k sını kım 750 için Riske ederki Zaten forum yonetımın boyle seylerde konu vs dolandırlma olaylarında kesınlıkle konu actırmıyacagını bılıyorum bizi ilgilendirmez diceklerınıde ona Ragmen tanıdıgımız sozune guzendıgımız arkadaslara yardım edelım diyoruz Fakat bazı arkadaslar boyle dusunmeyıp Novasky tokatlamaya Calısıyorlar :D Yermı lan anadolu cocugu :D birde alıp kacanlar için soyluyorum Bulurum Makara Gecmıyorum 2 k için 10 k yakarım Bulurum yanı :D

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,233
6,419
113
ben işin Makarasındayım Dost burada maksat arkadaslarda birseyler kazansın diye boyle soyluyorum yoksa 2 k sını kım 750 için Riske ederki Zaten forum yonetımın boyle seylerde konu vs dolandırlma olaylarında kesınlıkle konu actırmıyacagını bılıyorum bizi ilgilendirmez diceklerınıde ona Ragmen tanıdıgımız sozune guzendıgımız arkadaslara yardım edelım diyoruz Fakat bazı arkadaslar boyle dusunmeyıp Novasky tokatlamaya Calısıyorlar :D Yermı lan anadolu cocugu :D birde alıp kacanlar için soyluyorum Bulurum Makara Gecmıyorum 2 k için 10 k yakarım Bulurum yanı :D
Dolandirilmak istiyosan @Fterim1905 de numaram var 7/24 alıp ulaşabilirsin kaşıntı olursa

saykodeli

Im Psychedelic
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,063
386
83
Seninle Neden Taskala Geceyım Dostum Ben senı ılkdefa Burada goruyorum kımınle alısverısın var kımı tanıyon kıme para attın kıme yardım ettınde ben sana sak diye 2 k atayım
haklısın ben de 2. mesajda bu dediğine karşılık sen demeden yanıtta bulundum zaten :D

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,035
458
83
Maksat yanmasın
2 milyon değil 2 bin tl değermi başkasına yedirmeye sağdan soldan 2 k bulamıyorsaniz cevrenizde yazik
Kardeşim yemişim parasını sadece sitede yanmasın yazıktır 2/3gune anca o para elime geçer parasında değilim ki guvenmedigim adamla iş yapmam zaten hani bni yanlış anlama yani şuan biri dese ver kullanayım sen hiç karışma veririm zaten yanacak 2/3gunluk bonus

saykodeli

Im Psychedelic
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,063
386
83
Maksat yanmasın

Kardeşim yemişim parasını sadece sitede yanmasın yazıktır 2/3gune anca o para elime geçer parasında değilim ki guvenmedigim adamla iş yapmam zaten hani bni yanlış anlama yani şuan biri dese ver kullanayım sen hiç karışma veririm zaten yanacak 2/3gunluk bonus
çekersem ben sana yardımcı olurum kanka

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,076
4,689
113
Maksat yanmasın

La sabahtan beri yaziyorsun ona buna 2 k için paran yoksa site yesin insanlarimi dolandırıcan 300 500 mesajın var birde akılı akılı yaziyorsun

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,035
458
83
La sabahtan beri yaziyorsun ona buna 2 k için paran yoksa site yesin insanlarimi dolandırıcan 300 500 mesajın var birde akılı akılı yaziyorsun
Kişi kendinden bilir işi lan birini dolandırmak kim ben kim keko haddini bil insanlara iftira atma ben kimden para istedim iyi oku dedimki güvendiğim birine aklı başında birine kullanıcı adıni vereyim çevrimini yapsın üstüne basa basa yazdım kimseden para istemem senin okuma yazma sıkıntın varsa bilemem insanlarada böyle çamur atma ayıptır

Lawlss

Kumarı bıraktım, kendinize iyi bakın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,422
5,759
113

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,035
458
83
çekersem ben sana yardımcı olurum kanka
Kardeşim sen akşam bana söyledin ben yaparım diye degilmi ben kabul etmedim guvenmedigim için ne dedim güvendiğim biri olursa kullanici adını veririm çevirsin kimseden para kesinlikle istemem dedimmi demedim mi asam bana iftira atıyor güya ben para istiyormuşum

Canbaz54

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9
3
3
Beyler benim çwkim vereli 50 dakka oldu hala gelen giden yok çekwnler kaç dakkada çekti