- 6,233
- 6,419
- 113
İhtiyaç duymadım hiç saolsun kapısını çaldığımızda boş çevirmeyen dostlarımız varyapabilecek potansiyel görüyorum
İhtiyaç duymadım hiç saolsun kapısını çaldığımızda boş çevirmeyen dostlarımız varyapabilecek potansiyel görüyorum
Kral senin kaç dakikada geldi ödemenNormal normal, için rahat olsun.
1 saat bitince gelir iptal yoksa odemen gelirKral senin kaç dakikada geldi ödemen
@Novasky dost çok teşekkür ederim sayende senden maddi destek alarak çekimi yaptım 😊
Ben de reklam vermek istiyorum. Valla bir daha gudubetliği gösterip kuponunu yatırmamafiyet olsun Dost
Bizim Reklamımız Müsterilerimizin Yorumlarıdır Nova - Finans
bune sımdı paramı lazım bopBen de reklam vermek istiyorum. Valla bir daha gudubetliği gösterip kuponunu yatırmam
tamam 2 k yatırıcaksın ardından ceviriceksın cekeceksın BopKanka bir üst mesajda attım köpek şov yapacağı zamanı buldu. Ekli dosyayı görüntüle 529289
Max 4 k diye bişi yok 5.4 çekmiş birisi kuraldada yazmiyor nerden duydunuzBenim 2k duruyor maaş pazartesi biri yazmış max 4k diye vazgeçtim riske degmez
Nedemek Dost para paradır afiyet olsun@Novasky Teşekkürler kardom üç kuruş da olsa sayende çektil
Bakiye düzenleme nerden yaptın dost canlı destekten miKanka bir üst mesajda attım köpek şov yapacağı zamanı buldu. Ekli dosyayı görüntüle 529289
Evet canlı destek yapıyor 2700 çekim verdim işleme alındı bekliyorumBakiye düzenleme nerden yaptın dost canlı destekten mi
Ben baglanamadim ya bir türlü nasıl baglanicazEvet canlı destek yapıyor 2700 çekim verdim işleme alındı bekliyorum