- 219
- 120
- 43
Dün çekim yaptım ödediler 4360
Guncel link atarmisin dostDün çekim yaptım ödediler 4360
Guncel link atarmisin dost
30 gün süresi varsüresi varmı , dün aldık bonusu bakiye 2 k ya sabitlendi ,kaç gün süresi var bilgisi olan varmı,
Bırakın böyle pislik işleri insanların sitenin iyiliğini suistimal etmeyin sizin Multi hesap açmanız diğer insanların belki hakkına girecek kimseye bu yüzden ödeme yapmiyacaklarMulti Çekim yapan varmi
geldi kral 30dakikada falan yollamıslar simdi gordum.Haber ver sana güveniyorum sen bornovali degilsin
2 yaptıktan sonra ana parayla slotnoynaniyormi ben bonusla spor oynadimgeldi kral 30dakikada falan yollamıslar simdi gordum.
1 el bj oynadim ilk basta. sonra da 2k yatırdım sweete 100 spin attim 20 liradan, geleni cektm
net bilgim yok ama oynaniyo diye biliyorum2 yaptıktan sonra ana parayla slotnoynaniyormi ben bonusla spor oynadim
Mağdur olmamak için canlı desteğe sor, hatta mümkünse SS al cevabı ona göre oyna.2 yaptıktan sonra ana parayla slotnoynaniyormi ben bonusla spor oynadim
1950 den sifirladimMağdur olmamak için canlı desteğe sor, hatta mümkünse SS al cevabı ona göre oyna.
Daha fazlasını başka yerden aldık kardes sagol keşke herkes senin gibi duyarlı olsa olsaMağdur olmamak için canlı desteğe sor, hatta mümkünse SS al cevabı ona göre oyna.
Sevindim valla kral, bol şansDaha fazlasını başka yerden aldık kardes sagol keşke herkes senin gibi duyarlı olsa olsa