- 7,422
- 5,759
- 113
Güzel haberlerini bekliyoruz kral yalnız kaldım gözünü seveyim parayı çek de ss attamam dost eyvallah sağolasın
Güzel haberlerini bekliyoruz kral yalnız kaldım gözünü seveyim parayı çek de ss attamam dost eyvallah sağolasın
destek cevap vermiyor çıldırcamGüzel haberlerini bekliyoruz kral yalnız kaldım gözünü seveyim parayı çek de ss at
3-4 dakikaya en geç cevap yazıyor, arada soru işareti falan atarsan daha hızlı bakıyor.destek cevap vermiyor çıldırcam
Destek de bir tek deniz var galiba herkese o yazıyor😭destek cevap vermiyor çıldırcam
Yarın bi sorun yaşarsan bana DM at, telegramda sponsor oldukları gruplara yazayım kralDost benim 7 küsurat ala vere dalavere tabiki ben belki yer hesabı bakiye çekim red 2000 tl sabit oldu ama site sağlam lisans sağlam yarın yatiracam vermezse vermesin ne yapayım Ekli dosyayı görüntüle 528601
Tm kral yatiracam kesin burayada gösterecem yatırımıYarın bi sorun yaşarsan bana DM at, telegramda sponsor oldukları gruplara yazayım kral
Gelmedi mi daha kral20 dk oldu bi gelisme yok
Güle güle harca kral, çok sevindim valla.Ödeme geldi @Lawlss teşekkürler dostum
1 hafta daha aktifmişHala aktifmi
1 hafta aktifHala aktifmi
Üyelik varmış şaşkınım1 hafta aktif
2 kişi denedi, 2 kişiye yatırdılar2 kişiye mi yatırdılar sadece? yatırmaya korkuyom valla
valla yatırıyom son harçlığım umarım ödeme yaparlar.2 kişi denedi, 2 kişiye yatırdılar
%100 başarı oranı gibi düşün.
Telegramda ödeme alan birkaç kişi daha var.
Kurallara uygun oynarsan hiçbir sorun yaşamazsın kral.valla yatırıyom son harçlığım umarım ödeme yaparlar.