- 47,002
- 51,213
- 113
At iki bin yatıralım dost 2500 atarız geriHah ladfklşdsgksşlg
Ben arkadaşımdan borç istedim tırsa tırsa yatırdım valla Eğer tokatlanırsam arkadaşa ne diyeceğimi düşünüyodum sdgsdgsdh
At iki bin yatıralım dost 2500 atarız geriHah ladfklşdsgksşlg
Ben arkadaşımdan borç istedim tırsa tırsa yatırdım valla Eğer tokatlanırsam arkadaşa ne diyeceğimi düşünüyodum sdgsdgsdh
Yemin ederim başka bi borcuma gönderdim, kalanıyla bira aldımAt iki bin yatıralım dost 2500 atarız geri
Ödüyor site sağlam da neye uzulcen 2 binin varmıydi yatircakZevkine ödemez falan diye oynadım 1700 e kadae geldim sonra can sıkıntısı sıfırladım eger ödüyorsa üzülürüm
Ödüyor kral..Zevkine ödemez falan diye oynadım 1700 e kadae geldim sonra can sıkıntısı sıfırladım eger ödüyorsa üzülürüm
@Kaneko55 otobana gönderme bu vakitte bizi dost gel şunu çekip kirisalimKasa 2 k oldu da biz hangi otobana çıkıp 2 bin bulup yatircaz şimdi
Ekli dosyayı görüntüle 528520
ben spin talep ettimde hangi oyunda ekleniyor eklendimi oda gözükmioÖdüyor kral..
Sweet Bonanza'da 1000 spin oluyor kralben spin talep ettimde hangi oyunda ekleniyor eklendimi oda gözükmio
Canlıya sor istersen, belki yatırım yapmak için birkaç gün müsade ediyorlardır.Bizde aldikda 2 bin buluruz inşaallah bu 2 altyapı olan yerler genelde sağlam oluyor
Sıkıntı yok istediğiniz zaman olur dediCanlıya sor istersen, belki yatırım yapmak için birkaç gün müsade ediyorlardır.
Harbiden gercekmisin senSelamlar beyler,
Ben çekim yaptığım için sizler de kaçırmayın diye paylaşıyorum. Slotella sitesi bugün üye olanlara özel 1k deneme bonusu veriyor;
Bakiyeyi 2k yapabilirseniz 2k yatırıp o yatırdığınız 2k'yı 1x çevirip gelen kazancı max sınır olmadan çekebiliyorsunuz. 5 dakikada ödediler benimkini;
Ekli dosyayı görüntüle 528502
?Harbiden gercekmisin sen
Daha yeni carpildim sitenin birine yinemi carpilayimHarbiden gercekmisin sen
Kral ben çekim yaptım, telegramda da birkaç kişi çekim yaptı. Siz de faydalanın diye attım buraya. Sorun çıkartacaklarını zannetmiyorum.Daha yeni carpildim sitenin birine yinemi carpilayim
Kral gelen vuri giden vuri carpila carpila bı hal oldumKral ben çekim yaptım, telegramda da birkaç kişi çekim yaptı. Siz de faydalanın diye attım buraya. Sorun çıkartacaklarını zannetmiyorum.
2gun ban yedim birde burda birini savunurken bide bura carptiKral gelen vuri giden vuri carpila carpila bı hal oldum
Ben yaptım ya güvenmiyo musun bana?Çekim yapan varmı