Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Slotella 1K Deneme Bonusu -"Bu Haftaya Özel" - 2K Yatırımlı

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,033
456
83
Açıkçası 2000yaptim 2gun önce maalesef param yoktu 150tl parayı 2000tl yapmam için son Porto maçı kaldı ilk yarı 4.5korner üst gelirse 2000ustu para gelecek bu siteye yatıracam inşallah gelir kupon

ÖmerBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
4,721
4,815
113
Bende senin gibiyim bir türlü para bulamadım bankalar red tanıdık dostlara yazdık tinkamadilar bile alayını silerken engelledim
Ana para çevrim neymiş kanka 2k yaptık yatırsak nasıl cekecez gerçi 2k yi bulmak mesele

cansolmaz1990

te
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,914
1,018
113
Beyler kasa 2070 TL oldu bundan sonraki sürec için ne yapmam gerek detaylı anlatirmisiniz çekim yapan arkadaşlarım
Hata yapmak istemiyorum yatırım yapacam
Sizden gelen bilgilerle

Musto9

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
719
307
63
Beyler kasa 2070 TL oldu bundan sonraki sürec için ne yapmam gerek detaylı anlatirmisiniz çekim yapan arkadaşlarım
Hata yapmak istemiyorum yatırım yapacam
Sizden gelen bilgilerle
Canlı desteğe bağlan 2000 tl ye sabitlesinler sonra 2000 tl yatır ana para çevrimi yap kazanç sınırsız Spin satın alımı serbest

clupanqels

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
378
98
43
Hah ladfklşdsgksşlg
Ben arkadaşımdan borç istedim tırsa tırsa yatırdım valla :D Eğer tokatlanırsam arkadaşa ne diyeceğimi düşünüyodum sdgsdgsdh
Yerinde olsam onu 2 ye katlar arkadaşın parasını verip öyle denerdim

Lawlss

Kumarı bıraktım, kendinize iyi bakın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,422
5,759
113
Yerinde olsam onu 2 ye katlar arkadaşın parasını verip öyle denerdim
Yolladım bile arkadaşa ya çekim gelir gelmez. :D Ben borçlu kalamıyorum çok kafama takıyorum, site tokatlasaydı boku yemiştim. :D

• Beğen
Tepkiler: BJK