- 3,621
- 2,681
- 113
Dost kasan isterse 1milyon olsun desteğe bağlanıp 2kya sabitletip öyle yatırım yapcaksinHerkese ödedi mi kasam 12 bin oma göre yatırım yapayim
Dost kasan isterse 1milyon olsun desteğe bağlanıp 2kya sabitletip öyle yatırım yapcaksinHerkese ödedi mi kasam 12 bin oma göre yatırım yapayim
Rahat gelir dostAçıkçası 2000yaptim 2gun önce maalesef param yoktu 150tl parayı 2000tl yapmam için son Porto maçı kaldı ilk yarı 4.5korner üst gelirse 2000ustu para gelecek bu siteye yatıracam inşallah gelir kupon
İnşallah kardeşimRahat gelir dost
Bende senin gibiyim bir türlü para bulamadım bankalar red tanıdık dostlara yazdık tinkamadilar bile alayını silerken engelledimİnşallah kardeşim
Ana para çevrim neymiş kanka 2k yaptık yatırsak nasıl cekecez gerçi 2k yi bulmak meseleBende senin gibiyim bir türlü para bulamadım bankalar red tanıdık dostlara yazdık tinkamadilar bile alayını silerken engelledim
Dostum canlı desteğe gir orada ki bonus talepe tıkla oradan al site ana sayfada ki bonus talepte sms gelmiyorVallahi boyoe siteninde gonderecegi smsinde amunnna kkkjoyum ben pes ettim üye oldum pişman oldum
Canlı desteğe bağlan 2000 tl ye sabitlesinler sonra 2000 tl yatır ana para çevrimi yap kazanç sınırsız Spin satın alımı serbestBeyler kasa 2070 TL oldu bundan sonraki sürec için ne yapmam gerek detaylı anlatirmisiniz çekim yapan arkadaşlarım
Hata yapmak istemiyorum yatırım yapacam
Sizden gelen bilgilerle
Kral ödüyor mu çektin mi kaç dakika sürüyor saat mi yadaCanlı desteğe bağlan 2000 tl ye sabitlesinler sonra 2000 tl yatır ana para çevrimi yap kazanç sınırsız Spin satın alımı serbest
20 25 dakika sürdü ödüyor sıkıntı yok iptal edilirse canlı destek yardımcı oluyor çoğu kişii ödeme aldıKral ödüyor mu çektin mi kaç dakika sürüyor saat mi yada
Yine red oldu islemdeyken canlı destek aşırı yavaş hiç bir sorun yok 2.redi aldık20 25 dakika sürdü ödüyor sıkıntı yok iptal edilirse canlı destek yardımcı oluyor çoğu kişii ödeme aldı
Hangi yöntemle cekiyon kralYine red oldu islemdeyken canlı destek aşırı yavaş hiç bir sorun yok 2.redi aldık
Yerinde olsam onu 2 ye katlar arkadaşın parasını verip öyle denerdimHah ladfklşdsgksşlg
Ben arkadaşımdan borç istedim tırsa tırsa yatırdım valla Eğer tokatlanırsam arkadaşa ne diyeceğimi düşünüyodum sdgsdgsdh
Payfix ama yine red geldi banka havalesi ile çekin dediler yeniden verdim çekimHangi yöntemle cekiyon kral
Yolladım bile arkadaşa ya çekim gelir gelmez. Ben borçlu kalamıyorum çok kafama takıyorum, site tokatlasaydı boku yemiştim.Yerinde olsam onu 2 ye katlar arkadaşın parasını verip öyle denerdim
Ha tamam bende onu diycektim banka havalesi ile diye gelir inşallah kısa suredePayfix ama yine red geldi banka havalesi ile çekin dediler yeniden verdim çekim
Hangi yöntem çektin kanka ben şuan havale ile yeniledimYolladım bile arkadaşa ya çekim gelir gelmez. Ben borçlu kalamıyorum çok kafama takıyorum, site tokatlasaydı boku yemiştim.
Payfix ile çektim kankaHangi yöntem çektin kanka ben şuan havale ile yeniledim
Havale ile dediler bana vlla borç almasam neyse de çekmek zorunda kaldım havalePayfix ile çektim kanka