seriko33Kullanici adi ver
seriko33Kullanici adi ver
Tamam dost ileticem simdi 4 tane arkadasa gondertik ama soz leri gelmedi sozdr babalarseriko33
Kardeşim gönlümden ufak birsey kopar benim sana ben adanaliyim sözümün eriyim yeterli bu tutar odensinTamam dost ileticem simdi 4 tane arkadasa gondertik ama soz leri gelmedi sozdr babalar
😂😂😂dost 4 arkadasa sorabilirsinSenin soylemenle yatıracak site site değildir adam o sitede oynanmaz sağlam site ödeme yapar buraya bidaha yatırım byapmam
Kardeşim senin soylemenle ödeme byapacaksa yapmasın😂😂😂dost 4 arkadasa sorabilirsin
Sen bosver gardaş payfix hesap no atsana bana ödemeyi aldım ben😂😂😂dost 4 arkadasa sorabilirsin
Konusmalara kadar atabilirim dost soyledigime dair tanıdık var zaten 4 kisiyr gondertirdimSen bosver gardaş payfix hesap no atsana bana ödemeyi aldım ben
Gonderdim kardeşim kucuk bir meblağ kabul et borçlarımı ödedim valla1193858202 dost
Dost dm atsana sana zahmetGonderdim kardeşim kucuk bir meblağ kabul et borçlarımı ödedim valla
tanıdık kim dostum benimde tanıdık var o yüzden sordum. Ayrıca bu site hangi gruba ait biliyorsundurKonusmalara kadar atabilirim dost soyledigime dair tanıdık var zaten 4 kisiyr gondertirdim
Dost onemli deil ne attisan ama payfix giremiyom 4aydir otomatik cekiyom onu soracaktim nGonderdim kardeşim kucuk bir meblağ kabul et borçlarımı ödedim valla
Dostum size ne oluyor anlamadım varsa tanidigin gonlunce yatir cektanıdık kim dostum benimde tanıdık var o yüzden sordum. Ayrıca bu site hangi gruba ait biliyorsundur
sen mevzuyu anlamamışsın rüzgar yapıyorsun dm den yaz heleDostum size ne oluyor anlamadım varsa tanidigin gonlunce yatir cek
Kardeşim geldiyse bizede küsüratı ateşler misin be olmYatırım yapıp Talep verdik bakalım 🤔 Ekli dosyayı görüntüle 521600
Ne sözü verdim?Tamam dost ileticem simdi 4 tane arkadasa gondertik ama soz leri gelmedi sozdr babalar
Merhaba arkadaslar ben bonus cevrimini yaptim 500 tl yatirim yaptim ama ana para cevrimi icin slot oyunlarina giriyorum ama cwvrim yapamiyorum sebebi uyari geliyor kasiyere girip para yatirin diyor bu sorunu nasil cozebilirim canli destek cevap vermiyor yardimci olabilirmisinizKardeşim geldiyse bizede küsüratı ateşler misin be olm
knk ben 2-3 ay önce 500 yatırıp çektim . gvenmedim halde yatırdım. aradılar çekim ver dediler verdım geldi 1500 tl ☺🙏Odemez bence sitenin canli desteği yok, yazmıyorlar