3 saattir bekliyoruz. hocam. Umarım öderler. 600 tl rakamYatırım yaptık bakalım çekim vericem birazdan inşallah gelir
valla 600 tl talep verdim. Buyuk rakam değil. Canlı destek pek cevap vermıyor. Yoğunluk var dediler, ödenecek dediler bekliyoruz. Ama umarım uzun sürmezCanlı destekten cevap alamıyoruz şu ana kadar 2 kişi çekim almış
öderler diye düşünüyoruzda 600 tl içinde 3 saat beklemek. Ayrıca 500 tel si kendi yatırımım. Rakam büyük olsa anlarız, ama oda değil.Ben burdan deneme bonusu ile çektim
Ordan artan bakiye ile spin sakladım peşine 3 kez 200 yatırıp 1000 er çektim sakladığım spinlerle hepsini ödediler
Çekim süreleri 30 dakika ile 2 saat arası yazıyor normalde seninki çok sürmüş
[/QUO
aynen, bir tuhaflık var. Bakalım. İşlem sırası diyorlar sürekli
hayırlısı olsun, bol şansÇekim geldi arkadaşlar bilginize
Herkese bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 521734
dostum, site seni tanıyor sanırım. neredeyse cekım taleplerimiz aynı zamanda. Ama benım kı odenmıyor. Neden acaba ?Çekim geldi arkadaşlar bilginize
Herkese bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 521734
görüntü atar mısın ?Benimde ödeme geldi kral 45 dakika da havale ile çektim ben
ödeme yapmıyorlar. Dikkat et üstad yatırım sağlarken. Bir kaç kişiye ödediler hikayeden 4 saattir bekliyorum. yatırım herşeyim ortada.Sms bile gelmiyor spin almak icin siz nasil aldiniz..
Site beni tanıyor olsa deneme bonusu mu kovalarım 😀dostum, site seni tanıyor sanırım. neredeyse cekım taleplerimiz aynı zamanda. Ama benım kı odenmıyor. Neden acaba ?