- 5,027
- 4,490
- 113
Mauro Icardi
Kurye olarak gelirim, ödemeyi temasli alır giderim,bizde temassız ödeme yokSen git al bana kargola
Oo geyitoMauro Icardi
Küpeleri hızmaları unutma Hee Bi ton var suratındaçatısı uçmaya meyilli 32 senelik dairem, 99 model torosum ve babadan kalma 11dönüm sulak tarla var kafana yatarsa evlenek senin bilezikleri benim tarlaları basarız meritte
Borclanip oynamican artık,kodla filan kazanirsan onları çöp edip takılcan,boyle yaptığın sürece daha da kötü olursun3k borç var demin 300 tl yine borç aldım yalan söyleyerek ben iyice bir batağa battım iş yok güç yok benim ne yapmam lazım inanın şaka değil artık kafam gitti Ekli dosyayı görüntüle 641575
Bende öyle düşünüyorum kış geldi zaten inş kapatırım biran önce şu borçlarıBorclanip oynamican artık,kodla filan kazanirsan onları çöp edip takılcan,boyle yaptığın sürece daha da kötü olursun
Artık öyle aktar donder yapıyoruz, zamanında cepten çok kaybettik,bu yöntemle daha huzurlu oluyo emin ol,borclandikca daha stres ve daha çok siciyorsunBende öyle düşünüyorum kış geldi zaten inş kapatırım biran önce şu borçları
İnan yemin ederim cepte sigara parası yokReis sıkıntı. Allah yardımcın olsun. Bırakmaklada olmuyor. Baştan başlayım diyorsun. Bakıyorsun baş olmuş dağ. Seni cok cok iyi anlıyorum 👋
Sorma reis yemek yemedim daha dünden beriArtık öyle aktar donder yapıyoruz, zamanında cepten çok kaybettik,bu yöntemle daha huzurlu oluyo emin ol,borclandikca daha stres ve daha çok siciyorsun
Geçmişe bakma olan olmuş, bundan sonra benim yontemimi deneSorma reis yemek yemedim daha dünden beri
Kodda yakalayamıyorum ki telden 🙂Geçmişe bakma olan olmuş, bundan sonra benim yontemimi dene
Bende çoğu zaman alamıyorum, nefret ettiğim originalsi bazen alıyorum, oradan 200 cekebilirsem,baska yerde 2 k ya cikiyor,1 k çekiyorum,cekim paylas bonusu alıyorum, sonra hepsini kaybediom,ama en azından kendi paramda gitmemis oluyoKodda yakalayamıyorum ki telden 🙂
Fix biraksana dostSorma reis yemek yemedim daha dünden beri
olur 🙃F
Fix biraksana dost
İki satır yukarida para dagitan robin hood var ona yaz200 TL borc atan olabılırmı
Öyle bir enayi varsa banada atsın mk200 TL borc atan olabılırmı
enayi demeyelim de banada cok lazim paraÖyle bir enayi varsa banada atsın mk