Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sohbet ( Goygoy )

seval6868

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
473
337
63
3k borç var demin 300 tl yine borç aldım yalan söyleyerek ben iyice bir batağa battım iş yok güç yok benim ne yapmam lazım inanın şaka değil artık kafam gittiEkli dosyayı görüntüle 641579
Kardeşim 3 k borcamı üzülüyorsun 3 k nedirki bak benim eşim olacak insan bir tartıştık diye kendi üzerine olan telefon hattını kapattırdı ve evi terketti üstelik bana ait olan kimliğide beraberinde götürdü kimlik olmadığı içinde yeni hat çıkaramıyorum üstelik hesaplarimda 100 k üzeri para var ancak giriş yapamıyorum hattım iptal olduğu için ben ne yapayım gideyim karıyımı vurayım

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,644
1,206
113
Kardeşim 3 k borcamı üzülüyorsun 3 k nedirki bak benim eşim olacak insan bir tartıştık diye kendi üzerine olan telefon hattını kapattırdı ve evi terketti üstelik bana ait olan kimliğide beraberinde götürdü kimlik olmadığı içinde yeni hat çıkaramıyorum üstelik hesaplarimda 100 k üzeri para var ancak giriş yapamıyorum hattım iptal olduğu için ben ne yapayım gideyim karıyımı vurayım
Kral sen nerde yasiyon dağda bayirdami kimlik cikartsana hemen geri

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,738
9,677
113
Abi uyeligim vardı benim eskiyim baya deneme bonusu kovalamaktan gına geldi
Burda verdiğin kadar alırsın kardeşim elin bolken dagitacaksinki dara dustunmu forumda para isteyecek adam olsun kimse sana para vermez bu durumda tanimisligin yok