- 2,601
- 1,188
- 113
Çok destek oldun sağol bu aradaAhahaha kesin kaybeden yatırımlı olanlarda vurqun ypn😃🤣🤣
Çok destek oldun sağol bu aradaAhahaha kesin kaybeden yatırımlı olanlarda vurqun ypn😃🤣🤣
Sen unutun onlar unutmaz vurdu dibine dibine slotunHe ya hep öyle oluo ondan yavaş yavaş oynuom spini çevirdim 25 verdi unutsunlar öyle çevircem😄
Git bi yere bağış yap ikimizin de içi rahat etsin. Moğolistan liginden gol bekleyeceğimize birileri sevinsin.Benim aklımda kanka vala içime dert oldu söz ağızdan bi kere çıkar yapmam lazım onu 😁
Ne demek daima topraqıma yardımco olmayacamda kime olcam🤓Çok destek oldun sağol bu arada
Geçen işte sitede bir buçuk TL kalmış bakiye onunla 2, 5k çektim bu arkadaşa da söz vermiştim roll yapacaktık faturamı ödedim sonra rahatsızlandım falan derken kaldı yani araya kaynadı Umut her zaman vardır neden olmasınSen unutun onlar unutmaz vurdu dibine dibine slotun
Kumar parasıyla yardım günah mı olur sevap mı acabaGit bi yere bağış yap ikimizin de içi rahat etsin. Moğolistan liginden gol bekleyeceğimize birileri sevinsin.
Evet 2,5k'yı ezene kadar foruma uğramadı..Geçen işte sitede bir buçuk TL kalmış bakiye onunla 2, 5k çektim bu arkadaşa da söz vermiştim roll yapacaktık faturamı ödedim sonra rahatsızlandım falan derken kaldı yani araya kaynadı Umut her zaman vardır neden olmasın
Robin hood gibi düşün kumarbazlardan alıp fakirlere vermek gibi.Kumar parasıyla yardım günah mı olur sevap mı acaba
Senede bir diye unlar var bilirmsn?Geçen işte sitede bir buçuk TL kalmış bakiye onunla 2, 5k çektim bu arkadaşa da söz vermiştim roll yapacaktık faturamı ödedim sonra rahatsızlandım falan derken kaldı yani araya kaynadı Umut her zaman vardır neden olmasın
Len yok birine daha söz vermiştim ona gönderdim mesela sen yoktun o ara girmedin hiç sonra ben rahatsızlandım iftara atma 😄Evet 2,5k'yı ezene kadar foruma uğramadı..
Mantıklı hiç bu açıdan düşünmemiştimRobin hood gibi düşün kumarbazlardan alıp fakirlere vermek gibi.
Geçmiş olsun dost.. 🥀Len yok birine daha söz vermiştim ona gönderdim mesela sen yoktun o ara girmedin hiç sonra ben rahatsızlandım iftara atma 😄
Vala ya ama bir görsen ben yok 45 kuruştan 3 tane çevirim diye egt oyununa girdim 7 leri bağladı full ekran 450 TL attı gerisi geldiSenede bir diye unlar var bilirmsn?
Oda anca senede bir olur 🤣🤣
Geçti şükür sağolasınGeçmiş olsun dost.. 🥀
Böyük bi şans qadasını aldıqımVala ya ama bir görsen ben yok 45 kuruştan 3 tane çevirim diye egt oyununa girdim 7 leri bağladı full ekran 450 TL attı gerisi geldi
Kral kaktüslerin açtı mı son durum nedir?Böyük bi şans qadasını aldıqım
Teebrkler🤣
Bekliyoruz daaa kardoKral kaktüslerin açtı mı son durum nedir?
Hemen çek durma hadi seni bekliyoruz,Ekli dosyayı görüntüle 498315sen konuş konuş bende bunu çekcem görünsün 😄