- 2,601
- 1,188
- 113
Kod yoktu slotsuzluktan kafayı yiyeceğimize birbirimizi yiyelim dedik galiba 😄Burda ne olduğunu anlamayan bir tek benmiyim ?
Kod yoktu slotsuzluktan kafayı yiyeceğimize birbirimizi yiyelim dedik galiba 😄Burda ne olduğunu anlamayan bir tek benmiyim ?
Geyik avlıyordukBurda ne olduğunu anlamayan bir tek benmiyim ?
İşin ilginç tarafı ortada geyikte yok 🤣Geyik avlıyorduk
Bi tane vardı ya 😅😅İşin ilginç tarafı ortada geyikte yok 🤣
Ramazan'da gayrimuslimlere bonus yokGeyiğe katılıma bonus varmı 🤔
Hb dilekAslm hoşgeldin
Geldm@Aekrem 😁 gel hemşerim
Ben gittim 😄
Hopp nere qidion hemşerimBen gittim 😄
İftarı yaptık aklımız başımıza geldi gidim şu yastık altı kodları çevirim 😄Hopp nere qidion hemşerim
cevirdikten snra,nolcak yatırım isteyecek🤣İftarı yaptık aklımız başımıza geldi gidim şu yastık altı kodları çevirim 😄
Yok la betist yatırımsız ondan ondan başlıomcevirdikten snra,nolcak yatırım isteyecek🤣
Ahahaha kesin kaybeden yatırımlı olanlarda vurqun ypn😃🤣🤣Yok la betist yatırımsız ondan ondan başlıom
Yok bee ben onu unuttum bile.@Lawlss buraya gel orda sohbet etmeyekte çiçeğim böceğim ne yani neyse sözüm aklımda ilk çekimde roll yapcas senle kusura bakma
He ya hep öyle oluo ondan yavaş yavaş oynuom spini çevirdim 25 verdi unutsunlar öyle çevircem😄Ahahaha kesin kaybeden yatırımlı olanlarda vurqun ypn😃🤣🤣
Benim aklımda kanka vala içime dert oldu söz ağızdan bi kere çıkar yapmam lazım onu 😁Yok bee ben onu unuttum bile.