- 2,601
- 1,188
- 113
Biliom kesene bereket knk
Teşekkürler kardeşimBiliom kesene bereket knk
Hacı abi sen bokunu çıkarmıştın amaTeşekkürler kardeşim
Ne konuda hacı emmiHacı abi sen bokunu çıkarmıştın ama
Konu açtın konunu kapadılarNe konuda hacı emmi
Yok etmedim sadece gereken yapıldı dedım şuan bir etkinlik yok paylaştıgım yorumda birdaha bak goreceksız zatenKonu açtın konunu kapadılar
Burdan devam ettin
Burdan devam ettin kanka ben biliyorum gözümle gördügüm seyi mi yalanlıyorsun banaYok etmedim sadece gereken yapıldı dedım şuan bir etkinlik yok paylaştıgım yorumda birdaha bak goreceksız zaten
şuan etkinlik yapmıyorum sadece yorum var para alışverısı yok sen çok takılma boşverBurdan devam ettin kanka ben biliyorum gözümle gördügüm seyi mi yalanlıyorsun bana
Daha yapamazsın zaten öyle birseyşuan etkinlik yapmıyorum sadece yorum var para alışverısı yok sen çok takılma boşver
TamDaha yapamazsın zaten öyle birsey
Öyle böyle yok cano söz verdiysen tutucanYa demek öyle olduk peki
Tutucam merak etmeÖyle böyle yok cano söz verdiysen tutucan
erkeklerle alakalı olan bişe değil ki cano kadınlar da aynı karakter meselesi seven insan unutmaz hayvanlar da öyle SADIK OLMAK baska bi evreO zaman size bir soru
ERKEKLERİN SEVİYORUM DEDİĞİ İNSANI UNUTMASI NE KADAR SÜRER ?
Sen biliosun değil mi kim olduğunu şu an başka biriyle 😒erkeklerle alakalı olan bişe değil ki cano kadınlar da aynı karakter meselesi seven insan unutmaz hayvanlar da öyle SADIK OLMAK baska bi evre
2 yılı geçti hâlâ unutulmuyo, belki de hatıraları çok diyeO zaman size bir soru
Yani sevmemiş aslında mı demek istiosun2 yılı geçti hâlâ unutulmuyo, belki de hatıraları çok diye
şahsen kendi adıma konuşayım şuan ayrıyız ben hiç mesaj atmadım 1 haftaya yaklaşık oldu ilk o mesaji atmadıktan sonra umrumda değil yazmıcamO zaman size bir soru
Sevgilin miydi sevdiğin mi sevdiğin birini nasıl umursayamıo insanlar anlayamıyorum ben yapamıyorum umursamıyomş gibi de yapamıyorumşahsen kendi adıma konuşayım şuan ayrıyız ben hiç mesaj atmadım 1 haftaya yaklaşık oldu ilk o mesaji atmadıktan sonra umrumda değil yazmıcam
Bazı yürekler cennette kavuşmayı beklerYani sevmemiş aslında mı demek istiosun
Valla cikta tınnn Kızmı yok sanki piyasa da deşahsen kendi adıma konuşayım şuan ayrıyız ben hiç mesaj atmadım 1 haftaya yaklaşık oldu ilk o mesaji atmadıktan sonra umrumda değil yazmıcam