- 2,601
- 1,188
- 113
Keşke ölseydi daha az acıtırdı dediğim an sanki şu an ki yaşadıklarımBen ölümün ayrılık olduğunu düşünmüyorum
Keşke ölseydi daha az acıtırdı dediğim an sanki şu an ki yaşadıklarımBen ölümün ayrılık olduğunu düşünmüyorum
Bazı ayrılıklar ölümden de beterKeşke ölseydi daha az acıtırdı dediğim an sanki şu an ki yaşadıklarım
Başkasıyla düşünmektense evet daha az acıtırdı 😔Bazı ayrılıklar ölümden de beter
O zaman işte zamanın gerektirdiği palavraları yapmış işte senle birlikteykenHayatında biri varmış üstelik başkasından duyuyorum en azından bi konuşma beklerdim.
Valla ben başkasıyla olduğunu öğrenince, lavugu buldum birbirimize girdik, kızla da öyle, kızın ailesiyle de filan, ortalık bayağı karıştı,abisi komiserdi filan, bizimkilere telefonla ulaştı,filan yedi düvelle mücadele ettimBaşkasıyla düşünmektense evet daha az acıtırdı 😔
O zaman işte zamanın gerektirdiği palavraları yapmış işte senle birlikteyken
Bulsam ne olacak ki karşı tarafın ne suçu varValla ben başkasıyla olduğunu öğrenince, lavugu buldum birbirimize girdik, kızla da öyle, kızın ailesiyle de filan, ortalık bayağı karıştı,abisi komiserdi filan, bizimkilere telefonla ulaştı,filan yedi düvelle mücadele ettim
Buldum da üstelik baktım resmine falan mücadele boşa olurdu beni daha fazla üzmekten başka ne işe yarar geri mi getirir getirse bile kabul mu ederimValla ben başkasıyla olduğunu öğrenince, lavugu buldum birbirimize girdik, kızla da öyle, kızın ailesiyle de filan, ortalık bayağı karıştı,abisi komiserdi filan, bizimkilere telefonla ulaştı,filan yedi düvelle mücadele ettim
Valla yanlıştı ama aramızda geçenleri anlattim, hâlâ da devam ediceksen kalıbını filan dedim, belki cinayet sebebiydi ama rahatladim,tabii ki yaptığım bana da yakismadi o ayrı,pismanda değilim,hazmetmek zorduBuldum da üstelik baktım resmine falan mücadele boşa olurdu beni daha fazla üzmekten başka ne işe yarar geri mi getirir getirse bile kabul mu ederim
Ben geri gelse kabul etmem, ama intikam cok kötü bi duygu , sana yapilan sana söylenen şeyleri acaba ona da yapıyor mu filsn diye düşünüp, iyicene çıldırıyorsun, zaten show haberde izlediğimiz kadını katletti bilmenne haberleride bundan cikiyoBuldum da üstelik baktım resmine falan mücadele boşa olurdu beni daha fazla üzmekten başka ne işe yarar geri mi getirir getirse bile kabul mu ederim
Bazen de hiç tanımadığın insanlarla konuşmak iyi geliyor ama sorgulamadan yargılamadan dinleyip kendilerine göre birşeyler katmak istiyorlar. Çok güzel konuştun mesela deneyeceğim.Arkadaş lar birbirinize yara deşişi sorular sorarak ancak kendinize zararınız olur önünüze bakın içinize atin hayat devam ediyor.
İnsan için kabullenmek çetin bir yokuştur herkes çıkamaz o yokuştan. Kimi içinde bulunduğu hali kabullenemez kimi bulunmadığı hali. Kimi olduğunu kabullenemez kimi olmadığını. Kimi yaşadığını kabullenemez kimi yaşamadığını. Hasılı insan nerede değil ise en çok orada olmayı ister.
İçinde yasadığımız şu dünyayı kendimiz yaratmadık, yahut Yaratan’a bedelini ödeyip satın da almadık. Geldik ve gidiyoruz. Demek içinde yaşadığımız şu dünya bize değil Yaratan’a âittir. O yaratmış ve kimseye satmamıştır. Demek ki ev sahibi O, bizler misafirizBazen de hiç tanımadığın insanlarla konuşmak iyi geliyor ama sorgulamadan yargılamadan dinleyip kendilerine göre birşeyler katmak istiyorlar. Çok güzel konuştun mesela deneyeceğim.
Öldürmenin hiç bir şekilde bi açıklaması olamaz ya. İntikam da bilmiyorum benlik değil nasıl olsa yaşattığını yaşayacak o zaman aklına geleni olayım yeter bunun yüzünden desin yeterBen geri gelse kabul etmem, ama intikam cok kötü bi duygu , sana yapilan sana söylenen şeyleri acaba ona da yapıyor mu filsn diye düşünüp, iyicene çıldırıyorsun, zaten show haberde izlediğimiz kadını katletti bilmenne haberleride bundan cikiyo
Yanlış anlamazsan şunu merak ettim sadece meraktan soruyorum bu kadar inançlı bir insan neden bu platformdaİçinde yasadığımız şu dünyayı kendimiz yaratmadık, yahut Yaratan’a bedelini ödeyip satın da almadık. Geldik ve gidiyoruz. Demek içinde yaşadığımız şu dünya bize değil Yaratan’a âittir. O yaratmış ve kimseye satmamıştır. Demek ki ev sahibi O, bizler misafiriz
Ama tırnağına taş değse dayanamam yine de, ona sarılmayı öyle özledim ki anlatamam, şimdi sarilsak akşama kadar bırakmam, sadece öyle kalsak of ofÖldürmenin hiç bir şekilde bi açıklaması olamaz ya. İntikam da bilmiyorum benlik değil nasıl olsa yaşattığını yaşayacak o zaman aklına geleni olayım yeter bunun yüzünden desin yeter
Mutluluklar diledim bende duyduğumda. Olsunda laf olarak değil içimden geldiği içinAma tırnağına taş değse dayanamam yine de, ona sarılmayı öyle özledim ki anlatamam, şimdi sarilsak akşama kadar bırakmam, sadece öyle kalsak of of
İNSAN TÜM GEÇ KALMIŞLIKLARINI SIRTINDA TAŞIR DERLERKİ GÜZEL BİR KALP İNSANIN TAŞIYABİLECEĞİ EN AĞIR YÜKTÜRYanlış anlamazsan şunu merak ettim sadece meraktan soruyorum bu kadar inançlı bir insan neden bu platformda
Yok mutluluk Dileyemem genede,sana helal olsun,ben sevgimde biraz nankörum herhalde, sağlıklı olsun ama mutlu olmasınMutluluklar diledim bende duyduğumda. Olsunda laf olarak değil içimden geldiği için
Sorumun cevabını alamadım ama neyse herkesin vardır bi sebebi tabiİNSAN TÜM GEÇ KALMIŞLIKLARINI SIRTINDA TAŞIR DERLERKİ GÜZEL BİR KALP İNSANIN TAŞIYABİLECEĞİ EN AĞIR YÜKTÜR
Cevabını yazsam roman olurSorumun cevabını alamadım ama neyse herkesin vardır bi sebebi tabi