Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sohbet ( Goygoy )

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,601
1,587
113
Oy kullanmayanlara para cezası mı var. Öyle bir geyik dönüyor. Geçenki seçimde oy kullanmayan bazı kimselere 300 lira ceza tebligatı gitmiş

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,360
4,713
113
Oy kullanmayanlara para cezası mı var. Öyle bir geyik dönüyor. Geçenki seçimde oy kullanmayan bazı kimselere 300 lira ceza tebligatı gitmiş
Seçim yüzünden 300 TL ceza yermiyiz diye düşünürken bir gün kumar cezasından 50 k ceza yermiyiz diye düşündüm Bi an 😂😂😂

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,360
4,713
113
Ben aynı gün üç defa radar cezası yedim 3600 tl yav ceza dedin aklıma geldi valla

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,601
1,587
113
Seçim yüzünden 300 TL ceza yermiyiz diye düşünürken bir gün kumar cezasından 50 k ceza yermiyiz diye düşündüm Bi an 😂😂😂
Böyle birşey gerçekten varsa çok saçma. Sonuçta oy kullanmamak ta bir tercih ve tercihe saygı duymamak ta başka bir saygısızlık

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,601
1,587
113
Valla dostum yıllardır o söylenti var ama ceza yiyeni duymadım
Haberlere görmüştüm. Ysk ceza miktarını henüz açıklamadı falan diye.

Bana ne arkadaş İmamoğlu mu kazancak Kurum mu kazanacak diye. Bunların koltuk savaşından bana ne. İkisini de zerre kadar da sevmiyorum ve oy atmak istemiyorum. Oy kullanmayana ceza var ne demek

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,998
1,525
113
Haberlere görmüştüm. Ysk ceza miktarını henüz açıklamadı falan diye.

Bana ne arkadaş İmamoğlu mu kazancak Kurum mu kazanacak diye. Bunların koltuk savaşından bana ne. İkisini de zerre kadar da sevmiyorum ve oy atmak istemiyorum. Oy kullanmayana ceza var ne demek
bende atmiyorum hadi yazsinlar ceza .d