- 2,601
- 1,188
- 113
Anası güzel miymiş sordun muhakkin yok diyor yatirimlara devam etcekmisim
Anası güzel miymiş sordun muhakkin yok diyor yatirimlara devam etcekmisim
guzeldirAnası güzel miymiş sordun mu
Yazıom knkprofiline ulasilamiyor dilek dm baksana bi
Yok la gizli manyak kimse yazamıo yaniengeledinmi la 🤣🤣
he .dYok la gizli manyak kimse yazamıo yani
Amaağğğğ üye çalmak yasakAltın günü karilari gibi dolanma buralarda girona ya bak
Oruc sebebi ile altın qünü ertelendi sarmaAltın günü karilari gibi dolanma buralarda girona ya bak
Tabi çok haklı mümin kardeşim. Akşama sana yemek ısmarlayım mı iftar yapalımOruc sebebi ile altın qünü ertelendi sarma
Pogaca yiyemedimiz icin
Tek qözüm orada başlayalı 2/3 dk oldu
Vaaay 😅Dikkat et yavrum ava giderken avlanma
Cok tankkk yuuu hak verdiqinz icinTabi çok haklı mümin kardeşim. Akşama sana yemek ısmarlayım mı iftar yapalım
ÇadıraCok tankkk yuuu hak verdiqinz icin
Olur tabi efem 😁
Nereye qötüreceksnz yemeqe
Seçim yüzünden 300 TL ceza yermiyiz diye düşünürken bir gün kumar cezasından 50 k ceza yermiyiz diye düşündüm Bi an 😂😂😂Oy kullanmayanlara para cezası mı var. Öyle bir geyik dönüyor. Geçenki seçimde oy kullanmayan bazı kimselere 300 lira ceza tebligatı gitmiş
Ben aynı gün üç defa radar cezası yedim 3600 tl yav ceza dedin aklıma geldi vallaOy kullanmayanlara para cezası mı var. Öyle bir geyik dönüyor. Geçenki seçimde oy kullanmayan bazı kimselere 300 lira ceza tebligatı gitmiş
Böyle birşey gerçekten varsa çok saçma. Sonuçta oy kullanmamak ta bir tercih ve tercihe saygı duymamak ta başka bir saygısızlıkSeçim yüzünden 300 TL ceza yermiyiz diye düşünürken bir gün kumar cezasından 50 k ceza yermiyiz diye düşündüm Bi an 😂😂😂
hadi kah qidek😴😀Çadıra
Valla dostum yıllardır o söylenti var ama ceza yiyeni duymadımBöyle birşey gerçekten varsa çok saçma. Sonuçta oy kullanmamak ta bir tercih ve tercihe saygı duymamak ta başka bir saygısızlık
Haberlere görmüştüm. Ysk ceza miktarını henüz açıklamadı falan diye.Valla dostum yıllardır o söylenti var ama ceza yiyeni duymadım
bende atmiyorum hadi yazsinlar ceza .dHaberlere görmüştüm. Ysk ceza miktarını henüz açıklamadı falan diye.
Bana ne arkadaş İmamoğlu mu kazancak Kurum mu kazanacak diye. Bunların koltuk savaşından bana ne. İkisini de zerre kadar da sevmiyorum ve oy atmak istemiyorum. Oy kullanmayana ceza var ne demek