alisirsin her zaman geri planda dur deger verdigi kadar deger verDaha çok yeni benimki zamanla öğrencm bununla da yaşamayı nelere alışmadık ki zaten
alisirsin her zaman geri planda dur deger verdigi kadar deger verDaha çok yeni benimki zamanla öğrencm bununla da yaşamayı nelere alışmadık ki zaten
Eski iş yerimde çalışıyor o, hâlâ arkadaşlar aradığında muhabbeti geçiyor uyuz oluyorum, hem merak ediyorsun,hem uyuz oluyon filan, karmaşık duygular, aslında haber alamamak daha iyide,o merak duygusuda içinde ki yanan alevin sonmemesine neden oluyoDaha çok yeni benimki zamanla öğrencm bununla da yaşamayı nelere alışmadık ki zaten
Ne dicemi bilemedim 😔yani dusun sevdigin bir gun degil her gun ölüyor
Kapat konusunu alma haber yarayı sürekli kavlatıp kanatmanın bi manası yok kiEski iş yerimde çalışıyor o, hâlâ arkadaşlar aradığında muhabbeti geçiyor uyuz oluyorum, hem merak ediyorsun,hem uyuz oluyon filan, karmaşık duygular, aslında haber alamamak daha iyide,o merak duygusuda içinde ki yanan alevin sonmemesine neden oluyo
ben alistim cano ölüm bizim icin ona da dedim ölecez elbette yarina garantimiz yok yasadigin gunlerin tadini cikar bu gun uyanabildiysen sukret hayat devam ediyor bi sekilde kafana ölümü takip kendini yiyip bitirme falan filan neyse ben ise gidiyorum sagligin varsa gerisini s. et oyna kumarini keyfine bak kimse icin hayatini zindan etme der giderim .dNe dicemi bilemedim 😔
Kolay gelsin hayırlı işler o haldeben alistim cano ölüm bizim icin ona da dedim ölecez elbette yarina garantimiz yok yasadigin gunlerin tadini cikar bu gun uyanabildiysen sukret hayat devam ediyor bi sekilde kafana ölümü takip kendini yiyip bitirme falan filan neyse ben ise gidiyorum sagligin varsa gerisini s. et oyna kumarini keyfine bak kimse icin hayatini zindan etme der giderim .d
sipin sakla sendeYav suna bak hele ya çekim paylaş bonusuyla olana bak şundan 200 TL cekecem şaka gibi ya koydu resmenEkli dosyayı görüntüle 502182
Dostum yermi bunlar spin falanda kalmadı zetensipin sakla sende
yemezler soyle yap bilinmedik bi oyuna gir freespin satin alimi olan freespine girene kadar 20 tl den cevir freespine girerse cik kalan 200 cek 100 yatir az oyna spini ac sonra kazandigin bakiyeyi komple cekime verDostum yermi bunlar spin falanda kalmadı zeten
Hile hurdaya gerek yok dostum çektim parayı başka yere yatırdım 700 çektim Allah bereket versinyemezler soyle yap bilinmedik bi oyuna gir freespin satin alimi olan freespine girene kadar 20 tl den cevir freespine girerse cik kalan 200 cek 100 yatir az oyna spini ac sonra kazandigin bakiyeyi komple cekime ver
Denk duranın devesi ölmezmiş derler🤣@Aekrem kovulmuşuz haklı isyan
Dek duranın o eşşşşekDenk duranın devesi ölmezmiş derler🤣
Nazik olak,dedik 🤣Dek duranın o eşşşşek
Heryere yetişiyon vay danam vayNazik olak,dedik 🤣
Yooosam bizde bilik