- 14,516
- 7,886
- 113
Geldim dişi geyigim 😅😅@mehmetinho nerdesin kurtar
Geldim dişi geyigim 😅😅@mehmetinho nerdesin kurtar
Bilmem sana sormak lazım zor mu yaşlılıkBn muhattap olmuom nie alıntı ypıyorsnz hanım dezze yaşlılık cok zor demekki
Öhhh buna da vur dion öldürüo o ne a..qGeldim dişi geyigim 😅😅
Öyle buralar sahipsizken karışıyor 😅😅,millet ayağını denk alsin,ekrem filan dinlemem ben,bitek Ekrem İmamoğlu dinlerimÖhhh buna da vur dion öldürüo o ne a..q
Anlayanlar anlamayan bana anlatabilir miÖyle buralar sahipsizken karışıyor 😅😅,millet ayağını denk alsin,ekrem filan dinlemem ben,bitek Ekrem İmamoğlu dinlerim
Bizim söze noldu dostHattım yok laa yatırım yapamıom geceden beri deli oldum
Uzun süredir 100_200 kod dışında çekim mi yapabildim kiBizim söze noldu dost
Tamam dost bol şanslarUzun süredir 100_200 kod dışında çekim mi yapabildim ki
Ağlıcam artık vala bu kadar şanssızlık bir bende bir de bendeTamam dost bol şanslar
Dişi geyik başı boş gezdiginde avlamaya çalışan çok olur,meali o 😅😅Anlayanlar anlamayan bana anlatabilir mi
Sen hiç 30 bin tllik betten 3100 tl ödeme aldın mıAğlıcam artık vala bu kadar şanssızlık bir bende bir de bende
Saçmalanmaz taranırDişi geyik başı boş gezdiginde avlamaya çalışan çok olur,meali o 😅😅
Şaka yapıyor olmalısın çok şükür çok şanslıyımSen hiç 30 bin tllik betten 3100 tl ödeme aldın mı
Neler nelerrrrr beterin beteri var cano şükredicen her zaman sana Dost tavsiyesiŞaka yapıyor olmalısın çok şükür çok şanslıyım
Sonra derler ki,ne şehit ne gazi,spin uğruna gitti NiyaziSaçmalanmaz taranır
Ordan bakınca niyaziye mi benziyorumSonra derler ki,ne şehit ne gazi,spin uğruna gitti Niyazi
Sen merak etme bu yaşıma kadar kendi kendime yettim 🤩Sonra derler ki,ne şehit ne gazi,spin uğruna gitti Niyazi
Niyazi değil işte niyaziye ,ye eki dişi yapıyor 😅😅Ordan bakınca niyaziye mi benziyorum
Bundan sonra belki yetemezsin 😅😅😍😍Sen merak etme bu yaşıma kadar kendi kendime yettim 🤩