- 2,601
- 1,188
- 113
Senden başka avcı göremiom önce senden korumalıyım beniBundan sonra belki yetemezsin 😅😅😍😍
Senden başka avcı göremiom önce senden korumalıyım beniBundan sonra belki yetemezsin 😅😅😍😍
Ulaaan yaa sesli güldürdün beni 😅😅, ama herkes benim gibi iyi niyetli degil bu dünyada 😅😅Senden başka avcı göremiom önce senden korumalıyım beni
Devrekli olmuyo bra bence hedef değiştirUlaaan yaa sesli güldürdün beni 😅😅, ama herkes benim gibi iyi niyetli degil bu dünyada 😅😅
Niye sen konuşmalarda ciddi miydin ki knk ben her zaman ki gibi takışma zannttmUlaaan yaa sesli güldürdün beni 😅😅, ama herkes benim gibi iyi niyetli degil bu dünyada 😅😅
Benim geyik hep belliydi,hedef değişemm hemso 😅😅Devrekli olmuyo bra bence hedef değiştir
Sen nabıon nasılsın nerelerdesn görünmüon dostDevrekli olmuyo bra bence hedef değiştir
Ben görünmem çok cano slot spor vs kumarın içindeyiz iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsınSen nabıon nasılsın nerelerdesn görünmüon dost
Yerine göre değişiyor 😅😅, mesela knka ayağını severim, herşeyi yapip sonunda kankayiz dendi mi en sevdiğim şey 😅😅😅Niye sen konuşmalarda ciddi miydin ki knk ben her zaman ki gibi takışma zannttm
Çok şükür daha iyiyimBen görünmem çok cano slot spor vs kumarın içindeyiz iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın
Kime niye 😄Bir şey sorabilir miyim 😁
İyi bakalımÇok şükür daha iyiyim
Kanka da olmayalım mı diosun yani pekiYerine göre değişiyor 😅😅, mesela knka ayağını severim, herşeyi yapip sonunda kankayiz dendi mi en sevdiğim şey 😅😅😅
ZortttÖyle buralar sahipsizken karışıyor 😅😅,millet ayağını denk alsin,ekrem filan dinlemem ben,bitek Ekrem İmamoğlu dinlerim
Ekom egtnin bir oyunu vardı wild olduğunda kelebek çıkıyordu o oyunu bulamıyorum adını biliyor musun kuzumZorttt
Üffff ayıp toplu ortamda yapılacak şey miZorttt
Maalesef😣Ekom egtnin bir oyunu vardı wild olduğunda kelebek çıkıyordu o oyunu bulamıyorum adını biliyor musun kuzum
Aaaa bişey diyim mi az önce başkası sandım seni valla kusura bakma 🫢Ekom egtnin bir oyunu vardı wild olduğunda kelebek çıkıyordu o oyunu bulamıyorum adını biliyor musun kuzum
Klavyemden pırttı🙄Üffff ayıp toplu ortamda yapılacak şey mi
YaaMaalesef😣