- 7,360
- 4,718
- 113
Bütün aşıları yapıldı dostum aynı zamanda keyifleri paşada yok valla ama dediğin gibi mevsimsel olabilir haklısınmevsimsel iç parazit yada sitres
Bütün aşıları yapıldı dostum aynı zamanda keyifleri paşada yok valla ama dediğin gibi mevsimsel olabilir haklısınmevsimsel iç parazit yada sitres
Aynen öyleBemimkinin cinsinden de olabilir tüy yumağı zaten normali de öyle ama harbiden bu ara acaip dökülüo
tuy tehlikeli bilginiz olsun hastaliga sebebiyetBemimkinin cinsinden de olabilir tüy yumağı zaten normali de öyle ama harbiden bu ara acaip dökülüo
Benimki benim gibi 24 saat uyuo la 😄 gündüzleri uyuoz geceleri ayaktayız 😄 değişik bir kediBütün aşıları yapıldı dostum aynı zamanda keyifleri paşada yok valla ama dediğin gibi mevsimsel olabilir haklısın
Yav bunun her yeri hastalık olsa ne olacak yerim kituy tehlikeli bilginiz olsun hastaliga sebebiyet
Konumu terket 😄
@Aekrem seni merak etmişte 😄@dLkyLmzZz beni mi ariyon
Bol şans dilemeyıp beqenip kacıodu@Aekrem seni merak etmişte 😄
bir komsumun cigerlerine mi beynine mi ne gitmis tuy tehlikeli cano ne yemek yiyor ne icebiliyordu en son intahar etti ama o nedendenmi bilmiyorumYav bunun her yeri hastalık olsa ne olacak yerim ki
Kist aşısı yapıldığı sürece insan sağlığına zarar vermiyor dostum özellikle doktorla görüştüm bu konuyu. Yani şöyle ki kendinin kist aşısı olmadığında tüyü insan vücudunda ciğere yapışıyor ama aşının asıl amacı tüyün insan ciğerine yapışmasını önlemek. 44 yaşındayım ve abartısız 30 yılım kedi köpekler ile iç içe geçti. Beslediğim köpeklerim ve kedilerimin hepsinin aşılarına çok dikkat ediyorum bu yüzdentuy tehlikeli bilginiz olsun hastaliga sebebiyet
Bilmiyorum şimdiye kadar bişi olmadı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmio 😄 yatağıma bile ortak keratabir komsumun cigerlerine mi beynine mi ne gitmis tuy tehlikeli cano ne yemek yiyor ne icebiliyordu en son intahar etti ama o nedendenmi bilmiyorum
Abuuu dedeymiş ya bizde kanka muhabbeti yapıok 😁Kist aşısı yapıldığı sürece insan sağlığına zarar vermiyor dostum özellikle doktorla görüştüm bu konuyu. Yani şöyle ki kendinin kist aşısı olmadığında tüyü insan vücudunda ciğere yapışıyor ama aşının asıl amacı tüyün insan ciğerine yapışmasını önlemek. 44 yaşındayım ve abartısız 30 yılım kedi köpekler ile iç içe geçti. Beslediğim köpeklerim ve kedilerimin hepsinin aşılarına çok dikkat ediyorum bu yüzden
Benimkilerde öyle gece içlerine şeytan kaçıyor resmen gündüz melek, gece şeytan oluyorlar 😂😂Benimki benim gibi 24 saat uyuo la 😄 gündüzleri uyuoz geceleri ayaktayız 😄 değişik bir kedi
he bak ben bunu bilmiyorum mesela kopek bakmayi cok istiyorum hastalik olur diye bakmiyordum mesela tabi bakcak yer deyok suan evlenip ayri eve cikayim alacagim.bitaneKist aşısı yapıldığı sürece insan sağlığına zarar vermiyor dostum özellikle doktorla görüştüm bu konuyu. Yani şöyle ki kendinin kist aşısı olmadığında tüyü insan vücudunda ciğere yapışıyor ama aşının asıl amacı tüyün insan ciğerine yapışmasını önlemek. 44 yaşındayım ve abartısız 30 yılım kedi köpekler ile iç içe geçti. Beslediğim köpeklerim ve kedilerimin hepsinin aşılarına çok dikkat ediyorum bu yüzden
zaten kediler öyle evin icinde fildir döner senle .dBilmiyorum şimdiye kadar bişi olmadı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmio 😄 yatağıma bile ortak kerata
Evlenmeden ayrı bi eve çıkılmıo mu başını yakacak bi köpek için 😄he bak ben bunu bilmiyorum mesela kopek bakmayi cok istiyorum hastalik olur diye bakmiyordum mesela tabi bakcak yer deyok suan evlenip ayri eve cikayim alacagim.bitane
Vala öyle nereye gitsem peşimde bazen ayar edio beni 😄zaten kediler öyle evin icinde fildir döner senle .d
Dedelerde birbirine kanka diyor. Kanka gençliğe hitap değilki dostum. Sıkı dostluk kan kardeşliğin tanımıdır kanka kelimesiAbuuu dedeymiş ya bizde kanka muhabbeti yapıok 😁
yok cano daha 26 yasindayim evlenmem lazim ayrilmam icin evden biri arkami toplamasi lazim usengecim .dEvlenmeden ayrı bi eve çıkılmıo mu başını yakacak bi köpek için 😄